FK PŘÍBRAM
26.05.2013
Divize žen D - Čechy, 20. kolo
0:2
Zlíchov vs. Příbram
Branky: 6´ Karasová, 30´ Machutová
Žluté karty: Vavrušková
Diváci: 20
Příbram: Pilousková - Kopáčková, Tománková, Vavrušková, Kočová - Drdošová (62. Černohorská), Drobílková, Krůtová (46. Branžovská), Koubková - Machutová, Karasová.

Náskok z první půle jsme si v klidu pohlídali

Štěpán Irion

K předposlednímu venkovnímu zápasu jsme zavítali na hřiště pražského Zlíchova.
Příbramská děvčata vstoupila do utkání na jedničku. Hned v 6. minutě se po přihrávce Drobílkové do míče opřela Karasová a střelou pod břevno nedala hostující brankářce žádnou šanci 0:1. Zlíchov si za zápas mnoho příležitostí nevytvořil a tak se hrálo většinou na jednu branku. Ve 30. minutě našla Drdošová nabíhající Machutovou a ta vstřelila již svojí 40 branku sezóny 0:2. Více se toho v prvním poločase nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Příbram. Ve druhém poločase se hrálo zejména uprostřed hřiště. Když si Příbram vytvořila nějakou šanci, tak jí buď překazila nepřesná střela, brankářka hostů a nebo zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Zlíchov působil naprosto bezzubým dojmem a tak si hráčky Příbrami v klidu pohlídaly své zasloužené vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School