FK PŘÍBRAM
02.06.2013
Divize žen D - Čechy, 21. kolo
9:0
Příbram vs. Horní Bříza
Branky: 6´ a 15´ Machutová, 17´ a 57´ Karasová, 50´ a 58´ Císařová I., 12´ Kopáčková, 62´Drdošová, 80´Císařová V.
Rozhodčí: Benedik, Vavruška, Kvída.
Diváci: 50
Příbram: Pilousková (46 Šrámková) - Kopáčková (46. Koubková), Vavrušková, Šrámková(46. Pilousková), Branžovská - Černohorská, Císařová I., Kočová, Drdošová - Karasová (60. Štěchová), Machutová (46. Císařová V.)

Nejvyšší výhra sezóny

Štěpán Irion

V posledním domácím zápase jsme přivítali Horní Břízu a zápas proměnili v exhibici.
Od začátku zápasu bylo jasné, že se bude hrát na jednu bránu. Už v 6. minutě otevřela skóre Machutová. Ve 12. minutě dostala u rohového praporku míč Kopáčková a její střílený centr zapadl do branky 2:0. Hned o tři minuty později zvýšila Machutová již na 3:0. O další dvě minuty později našla Machutová Karasovou, a ta zvýšila na 4:0 pro Příbram. Tlak nadále pokračoval, ale více se toho v první půli nestalo. Do druhé půle naskočila děvčata opět skvěle. V 50. minutě našla Pilousková Ivetu Císařovou, a ta prostřelila brankářku hostů po páté. O dalších sedm minut později se míče v pokutovém území ujala Karasová a zvýšila již na 6:0 pro Příbram. Ihned z dalšího protiútoku využila svojí šanci Iveta Císařová a vstřelila svou druhou branku v utkání. O další čtyři minuty později si stoupla k zahrání rohového kopu Drdošová, ale její centr pouze brankářka hostů vyboxovala zpět k ní a Drdošová povedenou střelou zvýšila na 8:0 pro Příbram. Tečku na dnešním povedeném utkání udělala Veronika Císařová, když svojí prudkou střelou nedala brankářce hostů naději na reakci. Dnešní zápas příbramská děvčata proměnila doslova v exhibiční záležitost a rozdrtila na domácí půdě Horní Břízu 9:0!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School