FK PŘÍBRAM
26.10.2013
FORTUNA:LIGA, 12. kolo
3:0
Znojmo vs. Příbram
Online
Branky: 3. Vašíček, 8. Okleštěk, 53. Okleštěk
Žluté karty: Hudec, Jonov - Mareš, Divíšek
Rozhodčí: Ardeleánu - Štěrba, Machálek
Diváci: 654
Znojmo: Hrubý - Mudra, Jonov, Hudec, Cihlář - Helísek (86. Reljič), Nepožitek, Lacko (65. Hrošovský), Crnkič (79. Tomeček) - Okleštěk, Vašíček
Příbram: Hruška - Krbeček, Zápotočný, Mišůn, Divíšek - Mareš, Abraham, T. Pilík (50. Danoski), Tarczal (60. Aziz), Švancara - Řezníček (74. Stratil)

Utkání zlomila zahozená penalta

Jan Vostrý

Příbram nezvládla důležité utkání se Znojmem vysoko 3:0. Utkání ovlivnila situace za stavu 1:0, kdy Zápotočný neproměnil pokutový kop.
Příbram přijela do Brna, kde znojemský celek má ligový azyl, podpořena o netradičně velkou skupinu příznivců. Bohužel je však moc nepotěšila už na začátku zápasu. Ten totiž byl jak ze špatného snu. Zpětnou nahrávku Daniela Tarczala vystihl domácí Vašíček a ve 4. minutě otevřel skóre zápasu - 1:0. Šance na vyrovnání přišla brzy, faul na Švancaru pramenil v pokutový kop. Exekuce se ujal úspěšný střelec z minulého zápasu Tomáš Zápotočný. Svůj pokus však poslal do náruče gólmana Hrubého. Zmaru však nebyl konec, dlouhý nákop si našel Okleštěk a přehodil Aleše Hrušku - 2:0. Stále jsme nebyli bez šance, jenže jsme nedávali další gólovky. Tomáš Pilík se dostal před brankáře Znojma, jenže opět šel míče do Hrubého náruče. Nedaří se ani Řezníčkovi, který svou šanci také nezakončil úspěšně. Znojmo si v děravé obraně nacházelo další skulinky. Naštěstí proti Crnkičovi zasáhl dobře Aleš Hruška a nepovolil navýšení skóre. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním pokusit se o zvrat v zápasu, ale jednalo se spíš o křeč. Zejména když v 58. minutě poslal domácí Okleštěk centr od autové čáry až do branky. Pro domácí krásná branka, pro náš tým hřebíček do rakve. A to ještě Hruška vychytává Crnkičovu další šanci. Teprve v těchto fázích zápasu se dostáváme na delší dobu před branku Znojma. Jenže naše šance zůstávají nadále nevyužity. Nedaří se Jakubovi Řezníčkovi, když se dostal sám za obranu, o střely z dálky se pokouší střídající Azíz. Z Brna jsme si tak neodvezli tři body, ale pouze tři obdržené branky.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School