FK PŘÍBRAM
11.11.2013
Juniorská liga, 19. kolo
4:2
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 18.Skopec,73.,76. Matoušek,75.Kučera - 16.Krameš,81.Tregler
Žluté karty: Barák
Rozhodčí: Svatík,Vlasjuk,Šulcová
Diváci: 60
Sparta: Nguyen - Kadlec, Bederka, Breda, Nový (46. Macháč) - Záviška (46. Matoušek), Hašek, Miskovič, Pešek - Hájek (68. Kučera), Skopec (68. Nečas)
Příbram: Rondzik - Tregler, Andrejevič, Soldát, Hanuš - Barák, Kilián, Danoski (62. Kraus) - Brandner (62. Divíšek), Dušek, Krameš (76. Vnuk)

Prohra za 3 minuty

Petr Janota

Po vyrovnaném poločase a převaze Sparty na začátku druhého poločasu, rozhodla o vítězství Sparty děsivá 3 minutová pasáž.
Zápas začali aktivněji domácí mladíci, ale po pár minutách jsme přebrali otěže zápasu my. Po hlavičce Duška se dostal do sólového nájezdu Danoski, ale gólman v poslední chvíli zachránil. Z následného rohu Hanuše hlavičkoval z malého vápna Andrejevič mimo branku. Hráči Sparty hrozili po výpadech rychlých útočníků, do vedení jsme se ale dostali po akci Danoskiho, střele Baráka a dorážce Krameše. Bohužel si, ne poprvé, naše obrana vybrala slabou chvilku při trestném kopu a zcela nepokrytý domácí útočník neměl problémy hlavou skórovat. Do konce poločasu probíhal úporný boj o střed hřiště a hra se přelévala od vápna k vápnu, ale oběma týmům chyběla kvalitnější finálová fáze a klid v zakončení. Do druhého poločasu jako by vstoupilo jen jedno mužstvo, Sparta. Zvýšila pohyb, začala nás přehrávat ve středu hřiště a lépe kombinovat. Výsledkem však byla jen jedna příležitost, kterou zlikvidoval Rondzik za pomoci Treglera. Nápor domácích začal postupně slábnout a do velké šance jsme se dostali i my, ale Danoski v sólu mířil nepřesně a Brandner již míč nedostihl. Poté prošel do vápna Dušek a Barák v dobré pozici vysoko přestřelil. Hra se vyrovnala, i když domácí byli stále nebezpeční. Pak přišly děsivé tři minuty a Sparta zápas třemi góly zápas zlomila. Kosmetickou úpravu skóre zařídil po trestném kopu Krause hlavou Tregler.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School