FK PŘÍBRAM
18.11.2013
Juniorská liga, 20. kolo
4:3
Příbram vs. Brno
Online
Branky: 27.Danoski, 65.Dušek, 69.Barák, 76.Matějů - 47., a 84 Vávra, 85.Šembera
Žluté karty: Dušek - Sedlák
Rozhodčí: Franěk,Blažej,Duchoň
Diváci: 60
Příbram: Krček - Matějů, Andrejevič, Soldát, Hanuš - Barák, Kilián, Danoski (73. Vnuk) - Brandner, Dušek, Krameš (63. Kraus)
Brno: Veselý - Černý, Hanuš, Zezula, Drbal (70. Pospíšil) - Krška (70. Šembera), Sedlák - Dvořák (46. Kunc), Smajič (46. Vávra), Přerovský - Fall (82. Duda)

Cenná výhra nad obhájcem

Petr Janota

Obhájce loňského titulu z Brna přijel do Příbrami s vidinou, že při plném bodovém zisku se posune na pozici lídra Juniorské ligy. Domácí si zase chtěli napravit pošramocenou pověst ze zápasu na Spartě a zároveň přerušit sérii neporazitelnosti Brna. O motivaci obou mužstev tudíž bylo postaráno!
Po vyrovnaném začátku, kdy se na hřišti odbýval boj o každý metr, začali přebírat iniciativu domácí, ale několik průniků ze stran do vápna větší šancí neskončilo. Hosté pozorně a důrazně bránili, ale ani oni se k vážnějšímu brejku nedostali. Uhodilo až v 27. minutě, kdy po Duškově načasované přihrávce proměnil blafákem sólový nájezd aktivní Danoski. Po gólu aktivita Brna stoupla, ale do poločasu se skóre nezměnilo. Úvod druhého vyšel lépe hostům a kanonýr Vávra se ve 47.minutě nemýlil. Domácími hráči to však neotřáslo a pokračovali v aktivní hře, po centru Krameše nastřelil hlavou Dušek břevno, Danoski po individuální akci nastřelil jen brankaře. Po průnikové přihrávce Baráka byl ve vápně faulován Dušek a sám postižený si vzal míč a s přehledem penaltu proměnil. O čtyři minuty později se po narážečce s Duškem ocitl v šanci Kraus,kterou ještě vyšperkoval přihrávkou na Baráka, který neměl problém do prázdné branky skórovat. V 76.minutě krásně prošel do vápna Matějů a s přehledem svou šanci proměnil. Hosté se nevzdali a v 84. a 85.minutě zápas zdramatizovali. Nejprve Vávra hlavou po rohu a poté Šembera, který přeloboval za vápno vyběhnuvšího Krčka. Příbramští se ještě dostali do šancí Duškem a Vnukem, ale v zápase bohatém na góly se již nic nezměnilo.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School