FK PŘÍBRAM
20.04.2014
FORTUNA:LIGA, 25. kolo
0:0
Olomouc vs. Příbram
Online
Žluté karty: Škerle - Mišůn, Jugas, Volešák
Červené karty: 78. Jugas
Rozhodčí: Kocourek – Urban, Kříž
Diváci: 3583
Olomouc: Zlámal – Vidlička (85. Rolinc), Dreksa, Škerle, Javůrek – Zahradníček (70. Depetris), Nepožitek (64. Navrátil), Šindelář, Pospíšil, Schulmeister – Varadi
Příbram: Hruška – Jugas, Zápotočný, Hájovský, Mišůn – Pilík, Volešák, Aziz (60. Slepička), Krbeček, Danoski (81. Tarczal) – Řezníček (87. Kraut)

Příbram veze z Olomouce zlatý bod

Jan Vostrý

V důležitém utkání na půdě Sigmy Olomouc dokázala Příbram vyválčit velmi cenný bod za remízu 0:0. Posledních 12 minut navíc musela dohrávat bez vyloučeného Jakuba Jugase.
Od úvodu utkání byla na obou týmech vidět velká nervozita, kterou obdobné záchranářské zápasy přinášejí. Zajímavý fotbal se tak na Hané začal hrát až po více jak dvaceti minutách. Oba týmy si před poločasem vypracovaly několik velmi dobrých příležitostí, ale všichni hráči ztroskotali na výborných výkonech obou brankářů. Na jedné straně dokázal sólový únik Varadiho zlikvidovat Hruška a o chvilku později si stejně vedl na druhé straně Zlámal proti Řezníčkovi. Druhý poločas už tolik vyložených šancí nepřinesl. Příbram navíc musela dohrávat závěrečných 12 minut v oslabení, když po druhé žluté kartě byl vyloučen Jakub Jugas. Výhru na stranu Příbrami mohl strhnout střídající Slepička, ale z malého vápna trefil pouze dobře postaveného Zlámala. V samotném závěru mohl rozhodnout olomoucký Varadi, ale ani on nedokázal umístit míč do branky. Příbram si tak z Olomouce veze velmi důležitý bod, který jí drží nad sestupovými vodami.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School