FK PŘÍBRAM
28.04.2014
FORTUNA:LIGA, 26. kolo
1:1
Příbram vs. Znojmo
Online
Branky: 90. Mareš - 28. Reljič
Žluté karty: Zápotočný - Lacko, Drobisz, Jonov
Rozhodčí: Jech - Blažej, Mokrusch
Diváci: 1822
Příbram: Hruška - Pleško (77. Stratil), Hájovský, Zápotočný, Mišůn - Pilík, Aziz (42. Zeman), Krbeček, Volešák (70. Mareš), Danoski - Řezníček
Znojmo: Hrubý - Hříbek, Buchta, Hnaníček, Mudra - Helísek (65. Gál - Andrezly), Zeba, Reljič, Lacko, Crnkič (90. Cihlář) - Vašíček (90. Diarrassouba)

Vyrovnání v samotném závěru

Jan Vostrý

Branka Jiřího Mareše v nastaveném čase přinesla Příbrami bod za remízu 1:1 v domácím utkání se Znojmem. Náš tým měl v zápase další velké šance, po kterých zvonila konstrukce.
Slibný nástup do utkání nepřinesl žádnou změnu skóre. Rychlé akce zůstaly několikrát zabržděny nepřesnou finální nahrávkou. První střelu na branku tak vyslal Ladislav Volešák, když jeho rána letěla těsně vedle tyče. O rozšíření své střelecké bilance se snaží také Řezníček, jenže nedokáže propasírovat míč za Hrubého. Nejlepší střelec Příbrami se dostal o chvíli později do ještě lepší šance, ale stačilo prováhat zakončení z první a chumel hostujících hráčů jej obral o míč. S přicházejícím deštěm ubývalo aktivity a narůstaly nepřesnosti. A celá pasáž zápasu bylo nepříjemně korunovaná brankou Znojma ve 28. minutě. Znojmo využilo rychlý brejk s přesným zakončením Reljiče. Mohlo být ještě hůř při ráně kanonýra hostů Vašíčka, který se naštěstí trefil vedle. Vyrovnat mohl Tomáš Pilík z přímého kopu, jenže jeho střelecký pokus srazila zeď na roh. Trenér Čuhel sáhnul netradičně ke střídání už v první půli. Azíze vystřídal Martin Zeman. Přesto už zbytek poločasu se odehrál bez změny skóre. Výměna stran přivedla příbramské hráče nabuzené, i tak jsme dlouho čekali na slibnou šanci. V 61. si na rohový kop nejvýše skáče Tomáš Hájovský a trefuje tyčku a o minutu později z další standardky pro změnu posílá míč na břevno Milan Mišůn. V těchto momentech náš tým svého soupeře přímo ždímal, jenže branka ne a ne přijít. Zápas se dál hrál na jednu branku. Martin Zeman v dalším ze slibných přímých kopů trefuje ruku ve zdi znojemských hráčů. Už v 90. minutě dostává mezi obránce míč Jakub Řezníček, jenže na dlouhou nohu neprostřelí Hrubého. Závěr je přímo hektický, ostrý centr proletí vápnem a Zápotočného teč neumisťuje míč mezi tyče. Poslední roh při vypršení nastaveného času kopl Martin Zeman míč tak ideálně, že v chumlu hráču jej duo Krbeček, Mareš dotlačí za čáru a stadión se může radovat z vyrovnání. Autorem branky zpětně označujeme podle videozáznamu Jiřího Mareše - 1:1.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School