FK PŘÍBRAM
02.10.2013
I.Celostátní liga U 19, 13. kolo
1:3
Opava vs. Příbram
Branky: Macíček - Suchan, Junek, Špinar
Žluté karty: Lasák - Ježdík, Hlinka
Rozhodčí: Cieslar - Nesrsta, Strya
Diváci: 30
Opava: Lasák - Košárek (76. Mezera), Oberherr, Macíček, Janetzký - Seibert, Rolný, Pavlíček, Petzuch - Machuča, Zagol (73. Kubalák)
Příbram: Kočí - Červeňák, Tregler, Holý, Matějů - Ježdík - Hlinka, Rys (90. Michalec), Suchan (89. Baran), Junek (85. Sandr) - Svojše (63. Špinar)

Dorost U19 uspěl na půdě Opavy

Pavel Tobiáš

Naši dorostenci zvládli těžký a náročný zápas v Opavě.
V 1. poločase jsme měli herní převahu ze které vyplynulo plno šancí. Bohužel se nám je nedařilo proměnit. Do druhého poločasu domácí šli s větším nasazením, které vyústilo v první branku zápasu. V 66. minutě z rohového kopu se prosadil domácí hráč Macíček hlavou - 1:0. Hned po rozehrávce jsme využili dlouhého nákopu do pokutového území soupeře, kde byl brankářem faulován Petr Rys a pokutový kop proměnil Jan Suchan - 1:1. V tu chvíli se náš tým zvedl a začal mít jasnou herní převahu, ze které přicházela celá řada příležitostí. Z jednoho rychlého protiútoku Suchan přihrává na osamoceného Junka, který prudkou střelou na zadní tyč strhl vedení na naši stranu - 1:2. V tomto momentě domácí tým hru otevřel a naši dorostenci toho využili při přečíslení v závěru utkání, kdy po křídelní akci Štěpána Hlinky nekompromisně zakončil Martin Špinar - 1:3.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School