FK PŘÍBRAM
03.11.2013
I.Celostátní liga U 19, 18. kolo
4:1
Příbram vs. Bohemians
Branky: Rys 3, Tregler - Trnka
Rozhodčí: Černý - Filípek, Vosolsobě
Diváci: 40
Příbram: Kočí - Červeňák (65. Baran), Tregler, Holý, Matějů (87. Kvída) - Ježdík - Hlinka, Rys (75. Michalec), Suchan, Junek (78. Sandr) - Špinar (68. Krstanoski)
Bohemians: Dočekal - Grohmann (51. Horký), Jelínek, Kalaš, Hořák (46. Kučera) - Trnka - Káš, Habrun, Přibyl (51. Hromas), Artemuk (65. Radimský) - Kostka (62. Bláha)

Jasná výhra domácích

Pavel Tobiáš

Příbram na domácím trávníku dokázala odčinit nezdar z předchozího utkání a jasně porazila Bohemians 1905 výsledkem 4:1.
Domácí vstoupili do utkání plni odhodlání odčinit minulé utkání. Od začátku udávali tempo zápasu a trpělivostí se ujaly vedení, když po faulu na Junka kopal trestný kop Suchan. Špinar elegantně sklepl míč na Rysa, který otevřel skóre - 1:0. Za tři minuty Tregler odebral na polovině balon a sám z třiceti metrů nekompromisní střelou nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Do konce poločasu domácí neproměnili hodně brankových příležitostí. Do druhého poločasu vlétli domácí stylem, že po rozehrávce hostů vybojoval balon Hlinka, našel kolmou přihrávkou Rysa a ten zvýšil na 3:0. Domácí hráči nadále hýřili pohybem a bojovností. Vytvářeli si hodně brankových příležitostí. Jednu z nich proměnil Rys, když si z hostujících hráčů udělal kužely a zvýšil na 4:0. Bohužel svůj fantastický výkon zbytečně pokazili v závěru utkání, když nekoncentrovaností ve vápně hosté snížili střelou Trnky - 4:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School