FK PŘÍBRAM
27.08.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 3. kolo
6:2
Příbram vs. Pardubice
Branky: Bouček, Kvída, Květ, Srp 2x, Rajtr
Diváci: 50
Příbram: Šedivý - Schöbel, Rajtr, Kvída, Reichenauer - Bouček, Květ (75´Krůta),Šrain – Makoš (62´Junek), Srp (73 ´ Klauz) , Šváb (51´ Valenta)
Pardubice: Hladík - Dvořák, Staněk (49. Doležal), Řehák, Jedlička (70. Kaštánek) - Bydžovský, Lukas (41. Runkas), Málek, Ludvíček (45. Chládek) - Kmetík, Bulušek (65. Gašpar).

U 17 – První zápas nového ročníku v domácím prostředí

Miloslav Klauz

U 17 – První zápas nového ročníku v domácím prostředí přinesl osm branek a k vidění bylo otočení nepříznivého stavu 0:2 na konečných 6:2
Vstup do zápasu byl z naší strany velmi aktivní, soupeře jsme zatlačili do šestnáctky a během prvních 10 min si vytvořili několik příležitostí ke skórování, ovšem brankář hostů byl vždy na svém místě a Pardubice tak úvodní nápor přežili bez obdržené branky. Naopak první brejkovou situaci hosté vyřešili velice kvalitně a otevřeli skóre zápasu - 11. min 0 : 1. O dvě minuty později přichází po naší útočné standardce další brejk Pardubic, kterou zachraňuje na brankové čáře M. Schöbel. Ve 20. Min je k vidění další závar před brankou hostů, ale ani tentokrát se nám nepodařilo protlačit míč za zády brankáře Hladíka. Ve 28´ soupeř využívá další brejkovou situaci, po naší ztrátě ve středu hřiště trestá podruhé a zvyšuje náskok na rozdíl dvou branek. Do konce 1. poločasu jsme si vytvořili ještě další příležitosti ke skórování, ale ujala se až střela J. Boučka z hranice velkého vápna. Poločas končí výsledkem 1 : 2 Do druhé poloviny zápasu vstupujeme stejně aktivně jako do první a už ve 46´ se po centru J. Makoše trefuje přesně J. Kvída. Pět minut na to se po pravé straně uvolnil M. Schöbel a v souboji před brankou byl nejdůraznější R. Květ, který otáčí skóre zápasu 3 : 2. Od těchto chvil už jsme hru plně kontrolovali a soupeř v podstatě neohrozil naší branku. Hráli jsme dále aktivně a zaslouženě přišli i další branky. V 60´ přidává 4. Branku T. Srp, který zakončoval téměř do prázdné branky po presingu J. Šraina ve středu hřiště a další přesné přihrávce J. Makoše. T. Srp přidal svou druhou branku v zápase, tentokrát zužitkoval přesnou přihrávku P. Junka za obranu Pardubic a zakončil podél brankáře 5 : 2. T. Srp si mohl připsat i třetí zápis, ale samostatný unik na branku neproměnil. Gólovou tečku za naším dobrým výkonem udělal v 74´F. Rajtr, který si naběhl na rohový kop a střelou z voleje nedal brankáři Pardubic šanci. Hráli jsme hodně aktivně a i přes nepříznivý výsledek z úvodu utkání jsme dokázali zápas zvládnout. Především se nám v průběhu druhého poločasu probudili střelci a na naší hře to bylo hned znát. Příští týden nás čeká Ml. Boleslav kde je třeba tento výsledek ale především výkon potvrdit.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School