FK PŘÍBRAM
17.09.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 6. kolo
1:2
Hradec K. vs. Příbram
Branky: Příbram - 26´, 77´ Januška
Rozhodčí: R Šimek Zdeněk, AR1 Krucký Dušan, AR2 Koutník Michal
Diváci: 20
Hradec K.: Ikizgul - Knap(78.Sobotka), Střelec, Fogl, Strasser(72. Jirman) - Brokeš(60. Dědeček), Nešický, Novák - Hynek, Habrman (72. Trubač), Jeníček (65. Dzurko)
Příbram: Šedivý - Valenta ,Květ , Kvída, Břížďala, Šváb (41´ Reichenauer), - Januška,Šrain ,Bouček , - Makoš (77´Rajtr ), Srp ( 60´Junek )

U 17 veze 3 body z Hradce

Miloslav Klauz

Těžký zápas v Hradci Králové příbramská U 17 a přivezla první body z venku
První poločas se odehrával především ve středu hřiště, domácí tým byl o malinko aktivnější, dařilo se mu více držet míč a měl ve středu hřiště mírnou převahu. Z té si však nevytvořil vážnější příležitost k překonání naší obrany, naopak nám se otevřelo několik možností k rychlému přečíslení, ale ani my jsme útočné situace nevyřešili dobře. První branka padla ve 26´, J. Šrain poslal přihrávkou mezi obranu J. Makoše po jehož zpětné přihrávce se za hranicí velkého vápna uvolnil J. Januška a přesnou střelou do horního rohu otevřel skóre zápasu 1 : 0 pro PB. Ve 37´ jsme se dostali do dalšího přečíslení, ale střela J. Makoše končí vedle branky. Těsně před poločasem mohl přidat druhý gól J. Kvída, ale hlavou minul hradeckou branku. Druhý poločas jsme začali smolně a ve 43´ po standardní situaci ze strany se míč několikrát odrazil v našem malém vápně a výsledek byl nešťastný, vlastní gól R. Květa (Roman si tímto gólem udržel první místo v tabulce střelců :-) ) - 1 : 1. Zápas se dále hrál ve vysokém tempu a přibylo i více šancí na obou stranách. Nejprve útočníci Hradce po rozehrané standardní situaci z hranice malého vápna přestřelili, další možnost měli hradečtí po střele z dálky a dorážce ve vápně, ale ani tentokrát J. Šedivého v naší brance nepřekonali. Naopak J. Šrain střelou z velkého vápna těsně minul, později po rohových kopech nejprve J. Reichenauer z malého vápna neprostřelil obranu a po dalším rohu J. Bouček ze stejného místa přestřelil. Vítěznou branku vstřelil v 77´ J. Januška, který střelou z dálky překvapil domácího brankáře a uzavřel skóre zápasu na konečných 2:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School