FK PŘÍBRAM
07.10.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 9. kolo
3:0
Plzeň vs. Příbram
Branky: ?
Rozhodčí: Simbartl - Šlauf, Nesvadba
Plzeň: Sváček, Krušina, Teršl, Denk, Debellis, Svoboda, Sedláček, Skála, Kopřiva,Šmídl, Ritschel
Příbram: Javorský - Růžek, Rajtr (27´ Šrain), Kvída, Schöbel - Januška, Bouček, Květ - Makoš, Valenta (25´Junek), Srp (55´ Šváb)

Utkání rozhodly neproměněné šance

Jan Vostrý

I přesto, že jsem si proti Plzni vytvořili několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, proměňování šancí bylo pro nás nepřekonatelnou překážkou.
Úvod zápasu jsme byli lepším týmem a během prvních deseti minut nás Plzeň pustila do dvou vyložených brankových příležitostí,které se nám nepodařilo proměnit. V podstatě z první akce Plzně na naší polovině přišel rohový kop a úvodní branka, když se nám nepodařilo ubránit hlavičkujícího hráče na první tyči – 10´ 1:0. Smolná pro nás byla 22´ když jsme si po centru ze strany srazili míč do vlastní sítě 2:0. Možností obrátit nepříznivý stav do konce prvního poločasu bylo ještě několik, ale střely z hranice velkého vápna nebo situace kdy jsme byli sami před brankářem zůstali nevyužity. Start do druhého poločasu patřil Plzni, hned ve 45´ přišla po standardní situaci ze strany třetí branka v naší síti, když jsme nepohlídali hlavičkujícího hráče pro změnu na zadní tyči – 3:0. I přes nepříznivý stav jsme se dále tlačili dopředu a měli další příležitosti zápas ještě zdramatizovat, ale vstřelit branku v tomto zápase se nám nepodařilo. Utkání pro nás skončilo vysokou porážkou i přesto že jsme v průběhu celého zápasu měli více ze hry a vytvořili si množství brankových příležitostí.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School