FK PŘÍBRAM
14.10.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 10. kolo
3:0
Příbram vs. Slavia
Branky: 37´ Januška , 65´ Šrain , 70 ´ Bouček
Rozhodčí: Grimm - Burian, Sandr
Příbram: Šedivý - Vacík, Růžek, Kvída, Schöbel - Januška, Bouček (75´Junek), Květ - Makoš (75´ Valenta), Šrain (65´ Srp), Šváb (50´ Klauz)
Slavia: Lisa, Jakab, Tichý, Hovorka, Veselý, Čapek, Čermák, Husenský, Heřman, Gábor, Mařík

Zasloužená výhra

Jan Vostrý

Dorostenci U-17 si na domácím trávníků poradili se Slavii Praha 3:0.
Úvod zápasu se hrál především ve středu hřiště kde byla mírně aktivnější Slavie. Vyloženou šanci si Slavie vypracovala v 15´ po centru ze strany, ale J.Šedivý na brankové čáře skvěle zachránil. Šanci na otevření skóre měl v příbramském dresu P. Růžek, ale po rohovém kopu a následné hlavičce chybělo několik centimetrů. Ve 37´ vybojoval J. Vacík ve středu hřiště míč,posunul na J. Janušku, který se na hranici velkého vápna uvolnil a křižnou střelou podél brankáře otevřel skóre 1:0. Druhý poločas už byl z naší strany výrazně lepší, byli jsme aktivnější a měli i několik šancí. Slavie naší branku ve druhém poločase příliš neohrozila a pokud ano byl J. Šedivý na svém místě. Naší druhou branku přidal po rychlé akci v 65´ J. Šrain, který na vlastní polovině akci založil a následně i na brankové čáře dorazil míč do sítě 2:0. Konečnou brankovou podobu zápasu dal v 70´ umístěnou střelou z vápna J. Bouček a potvrdil tak naše zasloužené vítězství na konečných 3:0.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School