FK PŘÍBRAM
11.11.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 1. kolo
4:2
Příbram vs. Bohemians
Branky: 11´ a 78´ Šrain, 59 Šváb, 70´ Bouček
Žluté karty: Šrain
Rozhodčí: Szikszay - Sandr, Kelner
Příbram: Javorský - Schöbel, Růžek, Kvída, Břížďala - Januška, Bouček (75´ Rajtr), Květ (57´ Srp) - Makoš (26´ Šváb), Šrain, Klauz (68´ Junek)
Bohemians: Dařina - Tomič, Pekárek, Matěják, Klouček, Vaníček, Vltavský, Malík, Věchtík, Trčka, Vacík

Podzim zakončený výhrou

Jan Vostrý

V posledním zápase podzimní části soutěže jsme na domácím hřišti přivítali tým Bohemians 1905 a sezonou zakončili vítězstvím.
Úvodní dvacetiminutovka prvního poločasu vyšla lepe domácím,první příležitost měl v 5´ J. Bouček a o minutu později M. Klauz, ale ani jedna ze střel cestu mezi tyče nenašla. Bohemka měla možnost ke vstřelení branky v 8´ když jsme chybovali v rozehrávce, P. Růžek se však stihl včas vrátit a akci byt´s faulem zastavil, následný trestný kop soupeř nevyužil. První branka padla v 11´ minutě. J. Makoš prošel přes dva hráče po pravé straně a předložil pro J. Šraina míč před prázdnou branku 1:0. V následujících deseti minutách jsme měli několik příležitostí vedení pojistit, ale potvrdilo se nedáš – dostaneš. Bohemians se vydařila kombinace po pravé straně a pohlednou akci zakončil nikým nehlídaný hráč na malém vápně – 1:1. Branka hráče soupeře výrazně povzbudila a v závěru prvního poločasu měli mírnou převahu. Ve druhém poločase jsme nezačali dobře a v naší hře bylo hodně nepřesností. Uklidnění nám na kopačky přinesla 59´ minuta kdy jdeme znovu do vedení. P. Růžek prošel středem hřiště, přesnou přihrávkou našel O. Švába, který z voleje trefil přesně 2:1. Vzápětí mohl přidat třetí branku T. Srp, ale hlavou trefil pouze tyč. Bohemians se podařilo podruhé vyrovnat v 64´ minutě v podstatě po stejné akci jako první branka, náš nedůraz u lajny a po centru sám hráč na malém vápně 2:2. S remízou jsme se nespokojili a v závěru zápasu ještě přidali na aktivitě. J. Januška nejprve z hranice velkého vápna neprostřelil bránící hráče a z následné samostatné akce branku přestřelil. Třetí branku se nám podařilo přidat v 70´ po trestném kopu se v brankovišti nejlépe orientoval J. Bouček a dorazil míč za záda brankáře 3:1. V 78´ šel J. Januška sám na brankáře, ten jej fauloval a následný pokutový kop s přehledem proměnil J.Šrain 4:2.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School