FK PŘÍBRAM
11.11.2013
Česká liga dorostu U 17 A, 1. kolo
4:2
Příbram vs. Bohemians
Branky: 11´ a 78´ Šrain, 59 Šváb, 70´ Bouček
Žluté karty: Šrain
Rozhodčí: Szikszay - Sandr, Kelner
Příbram: Javorský - Schöbel, Růžek, Kvída, Břížďala - Januška, Bouček (75´ Rajtr), Květ (57´ Srp) - Makoš (26´ Šváb), Šrain, Klauz (68´ Junek)
Bohemians: Dařina - Tomič, Pekárek, Matěják, Klouček, Vaníček, Vltavský, Malík, Věchtík, Trčka, Vacík

Podzim zakončený výhrou

Jan Vostrý

V posledním zápase podzimní části soutěže jsme na domácím hřišti přivítali tým Bohemians 1905 a sezonou zakončili vítězstvím.
Úvodní dvacetiminutovka prvního poločasu vyšla lepe domácím,první příležitost měl v 5´ J. Bouček a o minutu později M. Klauz, ale ani jedna ze střel cestu mezi tyče nenašla. Bohemka měla možnost ke vstřelení branky v 8´ když jsme chybovali v rozehrávce, P. Růžek se však stihl včas vrátit a akci byt´s faulem zastavil, následný trestný kop soupeř nevyužil. První branka padla v 11´ minutě. J. Makoš prošel přes dva hráče po pravé straně a předložil pro J. Šraina míč před prázdnou branku 1:0. V následujících deseti minutách jsme měli několik příležitostí vedení pojistit, ale potvrdilo se nedáš – dostaneš. Bohemians se vydařila kombinace po pravé straně a pohlednou akci zakončil nikým nehlídaný hráč na malém vápně – 1:1. Branka hráče soupeře výrazně povzbudila a v závěru prvního poločasu měli mírnou převahu. Ve druhém poločase jsme nezačali dobře a v naší hře bylo hodně nepřesností. Uklidnění nám na kopačky přinesla 59´ minuta kdy jdeme znovu do vedení. P. Růžek prošel středem hřiště, přesnou přihrávkou našel O. Švába, který z voleje trefil přesně 2:1. Vzápětí mohl přidat třetí branku T. Srp, ale hlavou trefil pouze tyč. Bohemians se podařilo podruhé vyrovnat v 64´ minutě v podstatě po stejné akci jako první branka, náš nedůraz u lajny a po centru sám hráč na malém vápně 2:2. S remízou jsme se nespokojili a v závěru zápasu ještě přidali na aktivitě. J. Januška nejprve z hranice velkého vápna neprostřelil bránící hráče a z následné samostatné akce branku přestřelil. Třetí branku se nám podařilo přidat v 70´ po trestném kopu se v brankovišti nejlépe orientoval J. Bouček a dorazil míč za záda brankáře 3:1. V 78´ šel J. Januška sám na brankáře, ten jej fauloval a následný pokutový kop s přehledem proměnil J.Šrain 4:2.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School