FK PŘÍBRAM
02.09.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 4. kolo
4:1
M. Boleslav vs. Příbram B
Branky: 65. Hlavatý
M. Boleslav: Záruba - Procházka, Krčmář, Král, Horáček, Koubský, Komárek, Machů, Vejr, Tomčík, Novák
Příbram B: Glogar (41´ Levíček)- Gregor (49´ Obdržal), Melichar, Maršík, Burian (65´ Pohořálek) - Stibor - Bělohlávek (49´ Straka), Hlavatý, Ric (49´ Puchmajer), Drašnar (49´ Jandera) - Rataj (65´ Matoušek)

Další darované body

Petr Straka

Ve 4. Kole naší mistrovské soutěže jsme tentokrát zavítali na domácí hřiště týmu FK Mladá Boleslav. S tímto soupeřem jsme se nedávno střetli v Memoriálu V. Marečka, kdy tehdejší měření sil nepoznalo vítěze. S ohledem na ne zcela šťastný vstup do dorostenecké ligy jsme chtěli první body již v tomto utkání.
Touha po zisku prvních podzimních bodů nás ovšem v úvodu zápasu nezastihla v dobré psychické pohodě a po první individuální chybičce prohráváme již od 2. minuty utkání 1:0. Než se stačili naši hráči oklepat z nešťastného vstupu do utkání, neuhlídali při standardní situaci své brankové území a po hlavičce domácího hráče prohráváme ve 13. minutě 2:0. Kalich hořkosti si vypíjíme ve 20. minutě, kdy opět nejsme schopni uhlídat prostor před vlastní brankou po rozehraném trestném kopu domácího týmu. Stav 3:0 vydržel pouze do 39. minuty, kdy znovu náš nedůraz a špatný odhad znamenal gól hlavou mladoboleslavského hráče. Do kabin jdeme za velmi nepříznivého stavu 4:0 s vědomím, že 2. poločas již může být z naší strany jen lepší … Do druhého poločasu nastupujeme s výměnou našich brankářů. Další změny v našem týmu přináší 49. minuta, kdy trenér posílá na hřiště rovnou čtyři naše hráče ze střídačky. Přestože se naši hráči snažili o zkorigování výsledku a vytvořili si i vyložené gólové šance, nedařilo se finální zakončení. Až v závěru utkání jsme se prosadili z přesně zahraného trestného kopu a upravili výsledek na konečných 4:1. Slovo trenéra: Chyba našeho stopera v úvodu utkání a špatně bráněné standardní situace soupeře, byly situace, které rozhodly o výsledku utkání. Přestože výsledek vypadá hrozivě, dle herní kvality a předváděné hry mělo skončit spíše obráceným výsledkem. Bohužel pro nás soupeř využil všech příležitostí, které jsme mu umožnili.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School