FK PŘÍBRAM
12.09.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 5. kolo
2:2
Příbram B vs. Liberec
Branky: 54´ + 65´ Bělohlávek
Příbram B: Levíček - Jandera, Melichar, Maršík, Burian (46´ Gregor) - Obdržal, Hlavatý, Ric (41´ Drašnar), Matoušek (35´ Bělohlávek) - Straka - Rataj (70´ Pohořálek)
Liberec: Culek - Prokš, Burda, Krejčíř, Petr, Adam, Vrabec, Šulc, Baláž, Rumler, Koníř

První bod v soutěži nepotěšil

Petr Straka

V 5. kole jsme na domácím hřišti přivítali soupeře ze severu Čech. Naše mužstvo nutně potřebuje body a domácí prostředí by mohla být naše výhoda. Zápas se ovšem rozhoduje na hřišti.
Úvod utkání vychází lépe našemu soupeři, který vyzkoušel naši pozornost v obranné činnosti již v 2. minutě zápasu. Pak ovšem následovala od našich hráčů sympatická pasáž zápasu, kdy několika dobrými pokusy nebezpečně ohrožujeme branku hostujícího týmu. Především šance z 10. minuty volala po gólu, kdy překvapivá střela z úhlu končí na tyči a následnou dorážku hlavou bravůrně likviduje gólman FC Slovanu Liberec. Ostatní pasáže 1. poločasu byly především o bojovnosti. Poločas zakončujeme bezbrankovým stavem 0:0. Začátek 2. Poločasu pro nás začíná individuální chybou, která znamenala první branku utkání a to v naší síti. Po sérii střídání se dostáváme znovu do tempa a především přidáváme na bojovnosti v osobních soubojích. Výsledkem naší zvýšené aktivity byla skvělá kombinační akce naší středové řady, která byla zakončena přesnou přihrávkou na naše pronikajícího útočníka, který vyrovnává stav na 1:1 ! To naše hráče ještě více vyburcovalo ke zvýšenému úsilí. Jen díky naší nepřesné koncovce a výborným zákrokům hostujícího brankáře se ujal pouze 65. minutě perfektní pas za obranu hostí, který náš útočník proměňuje a dostává nás do vedení 2:1 !! Bohužel jsme se v 78. minutě opět nevyvarovali individuální chyby v obranné činnosti, kterou soupeř trestá a stanovuje stav na konečných 2:2. Slovo trenéra: Rozpačitý výkon našeho mužstva, který byl plný nepřesností, korunovaly dvě hrubky v obraně, po kterých soupeř snadno skóroval. Za nasazení, a to zejména ve druhém poločase, jsme byli odměněni prvním bodem v soutěži.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School