FK PŘÍBRAM
18.09.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 6. kolo
0:0
Hradec K. vs. Příbram B
Hradec K.: Mach - Čech, Dostál, Breda, Hašek, Trávníček, Jukl, Martinec, Křížek, Krejčíř, Chocholatý
Příbram B: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Jandera (51´ Obdržal)- Ric (68´ Šilhavý) - Rataj, Hlavatý, Straka (78´ Gregor), Drašnar (61´ Matoušek)- Bělohlávek (61´ Štyler)

Z Hradce vezeme zasloužený bod

Petr Straka

6. kolo přivedlo naše hráče do zmodernizovaného tréninkového centra dorosteneckých hráčů FC Hradec Králové. Toto mistrovské utkání mělo ukázat, zda naše mužstvo má stoupající formu a to v utkání proti velmi kvalitnímu soupeři hrajícímu v domácím prostředí.
Úvodní minuty byly především o seznamování se s terénem a stylem soupeře. Naše mužstvo se snažilo svou typickou kombinační hrou probít k blízkosti soupeřovy branky, zatímco soupeř sázel na rychlé protiútoky v kombinaci s centry do pokutového území našeho týmu. V 5. minutě jsme měli první ze série vyložených gólových šancí, kdy ideální centr do pokutového území soupeře na kluzkém terénu netrefil náš dobře postavený útočník. Na opačné straně řešil náš gólman sérii centrovaných míčů, které hledaly nabíhající hráče domácího týmu. Přes řadu příležitostí odcházíme do kabin za bezbrankového stavu 0:0. Druhý poločas byl o bojovnosti a snaze obou týmů strhnout vítězství na svou stranu. Přestože naše herní kvalita byla opticky snížena množstvím střídání, tak právě v tuto dobu si vypracováváme největší šanci utkání, kdy se odražená střela dostává k našemu nepokrytému hráči, který svou pohotovou střelou těsně míjí branku hradeckých votroků. A jelikož ani soupeř na našeho gólmana a dobře pracující defenzívu nevyzrál, dospělo utkání do remízového výsledku 0:0. Slovo trenéra: Zápas, ve kterém obě mužstva podala velmi kvalitní výkon, skončil spravedlivou remízou. Blíže ke vstřelení branky měl sice náš tým, ale bohužel se nám nepodařilo proměnit i ty nejvyloženější šance. Soupeř hrozil zejména ze standardních situací, které velmi spolehlivě likvidoval náš gólman.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School