FK PŘÍBRAM
02.10.2013
MOL Cup, 3. kolo
0:0
Č. Budějovice vs. Příbram
Online
Žluté karty: Hašek, Jarolím, Deli - Divíšek, Tarczal
Rozhodčí: Benedikt – Němec, Janíček
Diváci: 517
Č. Budějovice: Křížek – Hašek, Lengyel (K), Deli, Hanzlík – L. Jarolím, Benát (87. Chmelo), Poliaček, Vyskočil, Klesa (60. Wermke) – Kalod (46. Linhart)
Příbram: Hruška - Jugas, Zápotočný, Divíšek, Mišůn - Stratil (80. Pilík), Tarczal, Abraham (90. Aziz), Danoski - Švancara (70. Mareš), Řezníček

O postupu rozhodly penalty

Jan Vostrý

Příbram zvládla penaltový rozstřel na půdě exligových Českých Budějovic a postoupila do čtvrtého kola poháru České pošty, kde ji bude čekat Dukla Praha.
V prvním poločase se ani jeden tým nedokázal výrazněji prosadit a na výraznější brankové příležitosti si diváci museli počkat až do toho druhého. V něm měli více šancí hráči hostující Příbrami, ale naráželi na dobře chytajícího Křížka. Když už se ho podařilo překonat, zastavilo Danoskiho střelu břevno a Jugasův pokus chvíli před koncem vykopl z branky Lengyel. Po nerozhodném utkání přišel na řadu rozstřel ze značky pokutového kopu. V příbramském dresu nejprve nedal Aziz. Po něm již Danoski, Pilík, Řezníček a Zápotočný nezaváhali a dva Hruškou chycené pokusy přinesly znamenají postup Příbrami do dalších bojů.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School