FK PŘÍBRAM
29.09.2013
Divize žen D - Čechy, 5. kolo
1:2
Blatná vs. Příbram
Branky: Račáková - Pilousková, Císařová V.
Diváci: 50
Příbram: Černá - Kopáčková (80. Koubková), Karasová, Šrámková, Kočová - Krůtová (46. Branžovská), Císařová I., Pilousková, Černohorská (46. Navrátilová) - Šedivá (46. Císařová I.), Drdošová (75. Dědinová)

Obrat během dvou minut!

Štěpán Irion

Příbramské ženy zvládly těžký zápas v Blatné a zajistily si další tři body do tabulky.
Od začátku byla hra velmi vyrovnaná a bojovná. Nehrál se nijak zajímavý fotbal a moc šancí k vidění nebylo. Jako první otevřela skóre Blatná. Po centru do pokutového území hlavičkovala Račáková a brankářka Černá si její hlavičku srazila do branky 1:0. Po inkasované brance se dostala do tlaku i příbramská děvčata, ale přesný cíl nenacházely. A tak se šlo do kabin za stavu 1:O pro Blatnou. O poločase se výrazně pozměnila sestava Příbrami a bylo to vidět. V 52. minutě srovnala skóre po výborné přihrávce od Karasové - Pilousková 1:1. Hned o minutu později se k míči dostala Veronika Císařová a zvrátila průběh utkání 2:1 pro Příbram. Příbram se dál tlačila do útoku, ale více branek už nevstřelila. A proto si z Blatné odváží těsnou, ale důležitou výhru 2:1. Zápas byl velmi vyrovnaný a vůbec to nevypadalo, že se střetl vedoucí tým z týmem z chvostu tabulky. Blatná si po tomto výkonu určitě poslední místo nezaslouží a věřím, že se z krize dostane a bude okupovat příčky na které je zvyklá z posledních let. Svůj premiérový start v příbramském dresu si připsala naše nová hráčka Pavlína Dědinová. Příští zápas sehrajeme z pražským Bráníkem na domácí půdě v Bohutíně. Výkop zápasu je v sobotu 5.10 od 14:00. Jste srdečně zváni!!!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School