FK PŘÍBRAM
06.10.2013
Divize žen D - Čechy, 6. kolo
2:3
Příbram vs. Braník
Branky: Karasová, Černohorská
Žluté karty: Šedivá
Rozhodčí: Benedik, Jedlička.
Diváci: 65
Příbram: Černá - Branžovská, Kočová, Šrámková, Kopáčková - Krůtová (46. Šedivá), Navrátilová, Drdošová (60. Černohorská), Koubková - Štěchová, Karasová (75. Dědinová)

První prohra sezóny

Štěpán Irion

Příbramská děvčata nezvládla utkání 6. kola a na domácí půdě podlehla pražskému Braníku 2:3.
Hned od úvodu bylo jasné, že to dnes nebude ono. Hra z naší strany byla velmi zmatená a nepřesná. Šance jsme si vytvářeli opravdu zřídka. A když už jsme si nějakou vytvořili, tak nás zastavila buď obrana hostů, nebo skvělá brankářka soupeře. Braník se také neostýchal a zahajoval jeden útok za druhým. Příbram dlouho odolávala i díky skvělé stoperce Kočové, která včera opravdu zahrála skvěle. Ke konci poločasu se Braník konečně dočkal a vstřelil svojí první branku 0:1. Více se toho v prvním poločase nestalo. Do druhého poločasu vstoupila i útočnice Šedivá a bylo to na hřišti vidět. Příbram sebrala síly a mohutně se tlačila na branku hostů. Odměna přišla vzápětí. V chumlu před brankou se nejlépe zorientovala Karasová a vyrovnala 1:1. V tu chvíli každý věřil v obrat. Ovšem než abychom skóre otočili na naší stranu, tak jsme i o remízu vzápětí přišli. Útočnice Braníku vyslala na naší branku obrovskou pumelici a Černá neměla žádnou šanci 1:2. A bylo ještě hůř. Děvčata z Braníku si pohrála s naší obranou a vstřelila svůj třetí a jak se později ukázalo vítězný gól 1:3. V tu chvíli se Příbram sebrala, ale na body už to nestačilo. Sice se po úniku Šedivé poprvé ve své kariéře krásnou střelou prosadila Černohorská, ale už bylo příliš pozdě. Děvčata sice opravdu tlačila neuvěřitelným způsobem, ale tížená třetí branka již nepřišla. A proto si Braník veze cenný skalp lídra tabulky. V Příbrami vyhrál zcela zaslouženě 3:2. V příštím kole jedeme na půdu pražského Zlíchova.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School