FK PŘÍBRAM
13.10.2013
Divize žen D - Čechy, 7. kolo
0:1
Zlíchov vs. Příbram
Branky: 56´Krůtová
Žluté karty: Navrátilová
Diváci: 25
Příbram: Pilousková - Kočová, Šrámková, Drdošová, Kopáčková - Krůtová (81. Dědinová), Císařová I., Císařová V., Navrátilová - Štěchová (60. Černohorská), Šedivá.

Vydřené, ale zasloužené vítězství!

Štěpán Irion

V 7. kole jsme jeli na hřiště pražského Zlíchova a bylo se opravdu na co koukat!
Zápas začal za lehkého mrholení a proto bylo hřiště hodně rozbité a promáčené. Děvčata z Příbrami chtěla odčinit minulou porážku s Braníkem a na jejich výkonu to bylo vidět od první minuty. Do největší šance prvního poločasu se dostala Navrátilová, ale mířila pouze do brankářky hostů. Příbram by se dostávala do zajímavých šancí, ale ty zhatil pan pomezní, který co šance to praporek nad hlavou. Je smutné, že amatérský fotbal jde takto pošpinit. K našemu štěstí byl pan hlavní rozhodčí soudný a často jeho výroky opravoval a pískal velmi dobře. První poločas se nesl spíše v bojovném duchu a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Do druhé poločasu Příbram vlétla velmi aktivní a nabuzená urvat tři body. A odměna přišla vzápětí. V 56. minutě se před branku dostala Štěchová, ale byla v nevýhodné pozici a proto přihrála nabíhající Krůtové a ta střelou nad brankářku otevřela skóre 0:1. To byl pro domácí šok. Zlíchov úplně odpadl a nám se otevírala cesta ke zlatým třem bodů. Do další obrovské šance se dostala opět Krůtová, ale trefila pouze brankářku. Za nedlouho jsme gól už vstřelili, ale opět nám ho překazil zvednutý praporek. Několikrát se po rohu Navrátilové dostala k hlavičce Šedivá, ale mířila mimo. Zanedlouho předvedla Šrámková efektivní obraný skluz. K její smůle jí domácí hráčka trefila nohou do hlavy a Šrámková se jen těžce zvedala. V 78. minutě přišlo velké drama. Po faulu v pokutovém území byl nařízený pokutový kop pro Zlíchov. Ovšem štěstíčko stálo při nás a brankářka Pilousková si poradila jak s pokutovým kopem, tak i s následnou dorážkou. To však nebylo vše. V 85. se zranila kapitánka Kočová a museli jsme dohrávat o deseti. Zlíchov tlačil, ale děvčata uchránila svojí svatyni dokonale. S posledním písknutím sudího jsme si všichni oddechli a mohli slavit hubenou, ale zaslouženou výhru 1:0.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School