FK PŘÍBRAM
26.02.2014
Juniorská liga, 24. kolo
2:2
Příbram vs. Olomouc
Online
Branky: 30.Stratil, 53.Řezáč - 40.Schulmeister, 65. Mrkaič
Žluté karty: Stratil, Mareš, Řezáč - Habusta
Rozhodčí: Bílek -Vlasjuk, Duchoň
Diváci: 80
Příbram: Krček - Krameš, Macháček, Kvída, Kdolský - Barák (82. Tregler), Šípek - Mareš, Kraut (63. Bolina), Danoski (46. Kulaev) - Stratil (46. Řezáč)
Olomouc: Chvěja - Hladík (46. Texl), Štěrba, Ševčík O., Hýbl - Richter, Habusta, Ševčík P.(80. Schmidt) - Schulmeister, Mrkaič (65. Ševčík A.), Stříž (65. Vichta)

Na úvod remíza s Olomoucí

Petr Janota

V prvním jarním kole přijela k Litavce Olomouc a dle sestav obou týmů se dal očekávat kvalitní zápas.
Úvod zápasu patřil domácímu mužstvu, později se osmělili i hosté, ale útočné průniky obě obrany stačily odvracet. Ve 30.minutě si naběhl na přetažený centr Baráka Danoski, vrátil balon hlavou zpět na Stratila, který se nemýlil 1:0! O pár minut později po akci Kdolského a přistrčení Stratila, šel z levé strany na branku Danoski, ale jeho zakončení bylo laxní. To na druhé straně zkušený Schulmeister ukázal správnou koncovku a tvrdou ranou k tyči vyrovnal 1:1! Ve druhém poločase šli do vedení opět domácí, kdy vystřídavšího Řezáče poslal do sóla Šípek a Řezáč s pomocí blokujícího obránce přehodil vybíhajícího brankaře 2:1! Hosté potom zvýšili aktivitu a odměnou jim byl v 65.minutě gól Mrkaiče, po přihrávce Schulmeistera 2:2! Až do konce zápasu byla iniciativa na straně hostů, hlavně díky Schulmeisterovi, nebezpečné brejky domácích táhl hlavně aktivní Řezáč. A jelikož ani jedna šance na obou stranách gólem neskončila, rozdali si obě mužstva v kvalitním zápase po bodu.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School