FK PŘÍBRAM
06.03.2014
Juniorská liga, 25. kolo
3:1
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: 58. a 90+2. Kocourek, 80.Koreš - 49.Šípek
Žluté karty: Kateřiňák, Koreš - Krameš, Řezáč
Rozhodčí: Mokrusch - Hrabovský, Melichar
Diváci: 80
M. Boleslav: Hankic - Geissler, Křapka (67. Živnůstka), Vraštil, Rosa - Eliáš (90. Tvrzník), Fousek, Koreš - Šultes (71. Kateřiňák), Zahustel (63. Kozma), Mehanovič (46. Kocourek)
Příbram: Rondzik - Kdolský, Tregler, Kvída, Divíšek - Šípek, Krameš, Aziz - Joel (60. Bolina), Řezáč, Barák

Krutá porážka v Mladé Boleslavi

Petr Janota

Domácí nastoupili s několika hráči A mužstva, přesto hosté sehráli dobrý zápas a jen díky neproměňování šancí, zejména v druhém poločase, si odvážejí porážku.
Domácí vlétli do zápasu s velkým nasazením a již ve druhé minutě obrana hostů v čele s Rondzikem odvracela po závaru s vypětím všech sil. I nadále důrazní domácí diktovali hru a při další šanci domácích stačila obrana střelu zablokovat. Poté se hra začala vyrovnávat a do sóla po spolupráci se Šípkem a Řezáčem se dostal Barák, nastřelil však jen Hankice. O pár minut později po přihrávce Joela obstřelil Šípek Hankice, ale střelu obětavě z čáry vykopl Křapka. Domácí zahrozili do poločasu ještě příležitostmi Zahustela a Šultése, ale též neúspěšně. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, po kombinaci Baráka s Řezáčem se již v sólu Šípek nemýlil 0:1! Pojistku mohl přidat po vysunutí Šípkem Barák, ale své sólo neproměnil, Šípkovo sólový nájezd po dlouhé přihrávce Divíška, stačil zastavit obětavý Kocourek. A jelikož se domácí ve své první šanci v druhém poločase nemýlili,vstřelil Kocourek po hezké kombinaci gól 1:1! Hosté mohli zápas rozhodnout, ale ani další sólový nájezd Baráka po přihrávce Azize, ani Řezáče po přihrávce Boliny, brankou neskončili, udeřili domácí a po standardní situaci protlačil Koreš na zadní tyči míč do branky 2:1! A jelikož v brance neskončila ani hezká střela Baráka, domácí své vítězství potvrdili, když střelu Tvrzníka Rondzik vytlačil na tyč, ale hbitý Kocourek stihl dorážku 3:1!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School