FK PŘÍBRAM
26.03.2008
I.Celostátní liga U 19, 18. kolo
4:0
Příbram vs. Slovácko
Branky: 48. 1-0 Vnouček, 58. 2-0 Mojdl, 78. 3-0 Kacafírek, 88. 4-0 Kacafírek
Žluté karty: Suchan, Vnouček
Rozhodčí: Hrubeš, Čmucha, Máša
Diváci: 38
Příbram: Hadraba - Čejda, Gazda, Šorna, Sklenář - Rom (88.Vltavský), Mojdl, Suchan (83.Kunc), Mišun - T.Wágner, Vnouček (72.Kacafírek)
Slovácko: Chvojka - Polák, Šenk, Svízela, Višváder - Reinberg, Pechal (33.Hoferek), Hromek, Sládek - Sasín (58.Vinca), Semela (76.Borusík)

18.kolo

Pavel Nováček

Předpokládanému vítězství jsme šli naproti správným způsobem.
Po debaklu od Olomouce a zbytečné prohře v Opavě jsme potřebovali bodovat naplno. S Olomoucí jsme doplatili na zbytečnou nervozitu a ustrašený výkon. To se v Opavě zlepšilo, ale stále tam chyběla ta správná vůle a odhodlání docílit úspěchu. Kluci si začínají pomalu uvědomovat, že uhrát body v lize dorostu něco stojí. A to se projevilo v plné míře i v zápase se Slováckem. Nastoupili s maximálním odhodláním v zápase uspět. Od první minuty chtěli každý souboj vyhrát, jejich důraz byl na hranici únosnosti a pomalu získali nad soupeřem z Moravy převahu a začali si vytvářet i šance. Největší zahodili Vnouček, který netrefil odkrytou branku z malého vápna a T.Wágner nastřelil tyč ze tří kroků. Poločas nakonec skončil bez branek a byla jen otázka času, jestli se nám podaří vsítit úvodní, uklidňující branku. Do druhé půle jsme opět vstoupili s agresivním pojetím hry a když se nám podařilo vstřelit úvodní branku hned ve 48.min. Vnoučkem, kterého vyslal pěknou příhrou mezi obránce Čejda, kluci se zklidnili a průběh zápasu dostali jasně pod svojí kontrolu. Když za dalších deset minut dal Mojdl druhou branku, Slovácko začalo rezignovat a my byli jasnými pány na hřišti. Slovácko si za celý zápas vytvořilo jednu dobrou šanci, kterou za stavu 2-0 zneškodnil brankář Hadraba. Zlepšený výkon jsme v konci zápasu korunovali ještě dvěma brankami Kacafírka, kterému je připravila dvojice Mišun - T.Wágner. Výsledek 4-0 odpovídá dění na hřišti a my jsme rádi, že došlo ke zlepšení a doufáme, že se zlepšená nálada v družstvu přenese o do dalšího mistr. zápasu s Bohemkou v Praze.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
01. 05. 2024
??? Fanzóna už tento pátek - 3.května - Open / otviračka v 15:30 #fk #fkpribram #fanzona
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School