FK PŘÍBRAM
26.03.2014
Juniorská liga, 28. kolo
0:2
Příbram vs. Hradec K.
Online
Branky: 25.Zorvan, 50.Kopřiva
Žluté karty: Barák - Bláha
Rozhodčí: Zadinová - Vaňkát,Vnuk
Diváci: 50
Příbram: Krček - Kdolský, Krameš, Kvída, Divíšek - Šípek, Kraut - Mareš, Stratil, Barák - Řezáč (80. Bolina)
Hradec K.: Jehlička - Kraják, Zezula, Krčál, Kratochvíl - Vobejda, Kopřiva, Týfa, Ptáček (46. Vágner), Zorvan - Bláha

Porážka s Hradcem Králové

Petr Janota

K Litavce tentokrát zavítal soupeř z nejnepříjemnějších, s kterým měla naše Juniorka ve své krátké historii totálně negativní bilanci, tři porážky.
Soupeř se představil s mladým kádrem a zkraje utkání působil ustrašeným dojmem, takže naše Juniorka trávila prvních 25 minut na polovině soupeře, ale svou převahu v gól nepřetavila. Postupně se v šancích objevili Barák, Kraut, Stratil, Řezáč a vrcholem byl precizně zahraný trestný kop Krautem, jenž se bohužel odrazil od tyče a za nereagujícím brankářem Jehličkou putoval po brankové čáře mimo branku.... I tentokrát platilo nedáš-dostaneš a po náhodně propadlém balonu Zorvan šikovně dovedl míč až do branky 0:1! Hosté ožili a začali vyrovnávat i hru v poli. Do konce poločasu se skóre nezměnilo a tak šli do kabin spokojenější mladíci z Hradce. Vstup do druhého poločasu patřil překvapivě hostům, byli pohyblivější a hladovější, a po sérii chyb proměnili i svou druhou šanci Kopřivou 0:2! Nadále bylo hostů plné hřiště a domácí se jen těžce dostávali zpět do tempa. Do konce zápasu si vynutili převahu, nastřelili břevno Stratilem a Barákem, Šípek a opět Barák neuspěli ani z malého vápna. Hosté soustředěně a obětavě bránili a díky své pohyblivosti vyráželi do nebezpečných brejků, z jednoho z nich nastřelili v šanci tyč. Skóre se tak již nezměnilo a Hradec udržel svou bezchybnou bilanci s naším mužstvem.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School