FK PŘÍBRAM
19.04.2014
Juniorská liga, 32. kolo
4:2
Jihlava vs. Příbram
Online
Branky: 19.,55. Fulnek, 30.Demeter, 90+2 PK Urbánek - 45.Stratil, 45.Mareš
Žluté karty: Šindelář
Rozhodčí: Vít,Pilný,Hájek
Diváci: 30
Jihlava: Soukup - Klusák, Pedro, Berky, Tomovič - Levai (67. Kelbler), Urbánek, Demeter, Jungr (65. Veselský), Fulnek - Duba (82. Maruš)
Příbram: Krček - Kdolský (46. Řezáč), Kvída, Divíšek, Airapetian (46. Šindelář) - Barák, Krameš (75. Bolina) - Mareš, Kraut, Šípek - Stratil

Prohra v dešti s Jihlavou

Petr Janota

Dalším soupeřem naší Juniorky byla Jihlava, v jejichž zápasech tradičně padá hodně branek. A ani tento zápas nebyl vyjímkou, bohužel více jich padlo do naší sítě.
Jihlava nás přivítala deštivým počasím, které postupně houstlo a došlo i na kroupy. Od desáté minuty byla Jihlava na hřišti lepším mužstvem, lépe se pohybovala a využívala zkušeného Jungra, který jejich hru řídil.Naše hra byla nekompaktní a rozháraná,proto jsme inkasovali branku z hlavičky Fulneka, i když Krček zastavil jeho střelu na brankové čáře,pomezní rozhodčí však viděl míč již za brankovou čarou 1:0! A když nás potrestal po rohu opět hlavou Demeter, bylo již 2:0! Poté jsme ještě přežili s pomocí tyče šanci Jungra a pomoc přišla z nebes, neboť ve 33.minutě bylo střetnutí přerušeno pro kroupovou smršť. Naštěstí nás to probudilo a po hezkém průniku a přihrávce Airapetiana skóroval Stratil 2:1! A za minutu bylo ještě veseleji, po průniku Krauta a přihrávce Stratila se šikovně ve vápně uvolnil Mareš a bylo 2:2! Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně s touhou dokonat obrat v zápase. Gól v domácí síti visel ve vzduchu, ale po velké šanci Baráka se naplnilo pořekadlo nedáš-dostaneš, a domácí v brejku šťastně skórovali Fulnekem 3:2! Poté se hra odbývala převážně na domácí polovině, ale několikrát Řezáč, Stratil, Barák v koncovce selhali. Domácí hrozili brejky, které jsme několikrát přestáli se štěstím. A když ani v poslední minutě netrefil mezi tyče trestný kop Kraut a v nastavení přestřelil z malého vápna Šípek,dopili hosté hořký kalich až do dna. Po posledním brejku a ruce ve vápně se Urbánek z penalty nemýlil 4:2!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School