FK PŘÍBRAM
17.05.2014
Juniorská liga, 36. kolo
0:5
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Branky: 7.PK a 78.Šípek, 50.Barák, 53.Airapetian, 69.Mareš
Žluté karty: Šindelář, Aziz
Rozhodčí: Berka - Urban, Koval
Diváci: 40
Dukla Praha: Vávra - Kulikov, Brejcha, Bezpalec (65. Vrkoč), Schindler, Gajecký, Bartůněk (81. Cvrček), Preisler (46. Bezděk), Begič, Vopat, Toman (75. Matta)
Příbram: Krček - Kdolský, Krameš, Divíšek, Šindelář (80. Tregler) - Barák, Šípek - Mareš, Aziz (80. Hlinka), Airapetian - Danoski (63. Bolina)

Vysoké vítězství na Julisce

Petr Janota

Hladká výhra se zrodila v druhém poločase,kdy jsme zlepšili pohyb a koncentraci na hru.
Mladý celek domácích nastoupil s respektem a my jsme jim od začátku dobrou kombinací téměř nepůjčili míč, Mareš nastřelil tyč a chvilku poté narážečku do vápna zastavili domácí jen rukou a Šípek se z penalty nemýlil 0:1! Obraz hry se neměnil a přicházely další šance, ale zejména Danoski jich několik spálil. Bohužel po 30ti minutách jsme začali hrát profesorský fotbal a Dukla vystrčila růžky a jen díky dobrým zákrokům Krčka jsme odcházeli do kabin ve vedení. Druhý poločas jsme začali koncentrovaněji a víc v pohybu. Výsledkem byly 4 góly v brance domácích a spoustu dalších neproměněných šancí. Nejdříve se prosadil ve vápně Barák, poté Airapetian. Čtvrtou branku vstřelil po přihrávce Azize Mareš, další branku vstřelil po individuální akci Šípek.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School