FK PŘÍBRAM
17.05.2014
Juniorská liga, 37. kolo
2:1
Příbram vs. Ostrava
Online
Branky: 71. Barák, 89.Airapetian - 1. Pyclík
Žluté karty: Pyclík
Rozhodčí: Houdek - Hrabovský,Szikszay
Diváci: 80
Příbram: Krček - Kdolský (67. Tregler), Kvída (79. Bolina), Divíšek, Šindelář - Barák, Tarczal, Šípek - Krameš, Kraut, Airapetian
Ostrava: Macej - Zawada, Honiš, Stronati, Celba (18. Hrdlička) - Behan (67. Čech), Foltýn, Matěj (L. Kundrátek), P.Kundrátek - Pyclík (66. Opatřil), Půda (85. Novák)

Vítězství nad Ostravou brankou v závěru

Petr Janota

Na souboj Baníků přijel ten Ostravský se šňůrou pěti vítězství v řadě, navíc se i v tabulce dostal před nás a tak se u Litavky odehrával souboj o 5. místo v tabulce.
Zápas pro nás začal šokem, když si ve 40 vteřině naběhl na nepovedenou malou domů Pyclík a skóroval 0:1. Poté se domácí vzpamatovávali 20 minut, než začali hrát svou hru a mít nad Ostravany převahu. Hosty pouštěli jen do pár brejků, ale šance přišli až v závěru, kdy po trestném kopu Baráka přehlavičkoval branku Airapetian a po akci Tarczala brankář hostů Macej zázračně zlikvidoval otočku Šindeláře z malého vápna. V druhém poločase náš tlak a aktivita sílily, hosté také využívali otevřenější obrany a dostali se i k několika zajímavým zakončením. To naše šance byli daleko gólovější. Šípek dvakrát a Kraut své střely z vápna neproměnili, Tarczal nastřelil břevno a při střele do protipohybu Airapetiana opět čaroval Macej. Z následného rohu jsme již konečně udeřili Na přetažený centr Airapetiana si naskočil Barák a napotřetí, společně s Kramešem, skóroval 1:1! A zaslouženého vítězství jsme nakonec dočkali, když po přihrávce Krameše se individuálně prosadil Airapetian a jeho střela z vápna byla přesná 2:1!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School