FK PŘÍBRAM
29.03.2014
I.Celostátní liga U 19, 29. kolo
0:3
Plzeň vs. Příbram
Branky: Suchan 2x, Štědronský
Žluté karty: Denk, Piroch, Medveděv, Glazer, Král - Junek, Ježdík
Rozhodčí: Hrubeš - Černý, Volf
Diváci: 50
Plzeň: Adamovič - Denk, Piroch, Ruml, Doležal, Kratochvíl, Skála (46. Sýs), Sedláček, Medveděv, Glazer (81. Petr), Šíša (46. Provod)
Příbram: Kočí - Rys, Tregler, Holý, Břížďala - Ježdík - Červeňák (75. Sandr), Hlinka, Suchan, Junek (90. Mráz) - Štědronský (86. Chytka)

Jarní pohoda pokračuje

Pavel Tobiáš

Utkání s Plzní mělo od začátku jasný průběh.
Domácí tým nestíhal tempo našeho dorostu ve všech směrech. Výborně pracovala středová řada, která nedovolila soupeři kombinovat a sama byla hnacím motorem našeho týmu. Po sérii příležitostí padl gól po centru z pravé strany a pohotovém zakončení Suchana - 0:1. Poločas jsme dohráli v klidu a s mírnou převahou. Druhý poločas byl herně vyrovnanější, ale naše kombinační akce byly daleko nebezpečnější. Druhý gól přidal ve 48. minutě pohotově Štědronský - 0:2. Poté domácí otevřeli hru, ale do vyložené šance se nedostali. Naopak z protiútoků přišly naše příležitosti. Z jedné z nich byl v pokutovém území faulován Rys a Suchan penaltu proměnil - 0:3. Zápas jsme v poklidu dohráli do vítězného konce.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School