FK PŘÍBRAM
23.04.2014
I.Celostátní liga U 19, 30. kolo
3:0
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: Januška 2, Hlinka
Rozhodčí: Bílek - Kovařík, Svoboda
Diváci: 80
Příbram: Kočí - Rys (88. Chytka), Tregler, Holý, Kvída - Ježdík - Hlinka, Januška, Suchan (80. Sandr), Junek - Štědronský (75. Šrain)
Č. Budějovice: Hřebejk - Havel, Blažek, Tomášek, Řezáč, Horák, Bálek, Švantner, Janoch, Held, Vaněk

Dorost si připsal další jarní výhru

Pavel Tobiáš

V dalším domácím utkání přivítali příbramští dorostenci Dynamo České Budějovice s odhodláním vrátit jim podzimní porážku.
Hosté přijeli s taktikou hrát na zabezpečenou obranu a hrozit z brejkových situací, se kterými si však naši dorostenci hravě poradili. Domácí hráli trpělivě a ujali se vedení ve 28. minutě po centru Ryse, kdy hostující obrana chybovala a osamocený Januška doklepával míč do prázdné branky - 1:0. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, hosté bránili a domácí tvořili hru. V 61. minutě zahrával trestný kop Suchan, Rys sklepl na Janušku a ten střelou z hranice pokutového území zvýšil na 2:0. V 89. minutě zahrával rohový kop Junek a Hlinka na přední tyči nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:0.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School