FK PŘÍBRAM
07.04.2014
I.Celostátní liga U 19, 31. kolo
3:1
Slavia vs. Příbram
Branky: Batka, Pelyak, Valenta - Červeňák
Žluté karty: Fialka, Brož, Jankto
Rozhodčí: Bílek - Stěhule, Kovařík
Diváci: 92
Slavia: Otáhal - Kodr, Möglich, Maršálek, Fialka, Brož, Jankto, Mysliveček, Batka (76. Kuchta), Valenta (85. Broukal), Kadavý (13. Pelyak)
Příbram: Kočí - Rys, Tregler, Holý, Kvída - Ježdík - Hlinka, Suchan, Januška (65. Červeňák), Junek (82. Novák) - Štědronský (85. Sandr)

Příbram si na Slavii připsala druhou jarní porážku

Pavel Tobiáš

Naši dorostenci měli bohužel z domácího celku velký respekt.
Domácí hráči měli od začátku utkání více ze hry, což korunovali vstřelenou brankou po zbytečném faulu Hlinky ve 31. minutě. Z následného centru do vápna mohli naši dorostenci gólu zabránit, ale domácí hráč silou prorval míč do brány - 1:0. Ve 33. minutě zahrával trestný kop Hlinka a Treglerovo hlavičku domácí brankář vykopl z prázdné branky. Ve druhém poločase se hostující hráči zvedli, byli aktivnější a více chtěli. Bohužel s narůstajícím tlakem chyboval v 82. minutě Kočí, který dostal gól z hrozné dálky. V 84. minutě po ztrátě v prostředku hřiště přeloboval hráč vyběhlého Kočího a Kvída vyhlavičkoval bohužel ke slávistickému hráči, který zvýšil na 3:0. Naši dorostenci snížili v 88. minutě, kdy Sandr našel volného Červeňáka - 3:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School