FK PŘÍBRAM
19.04.2014
I.Celostátní liga U 19, 33. kolo
2:2
Sparta vs. Příbram
Branky: Suchan, Štědronský
Žluté karty: Rys, Hlinka
Rozhodčí: Vaňkát - Kříž, Kalcovský
Diváci: 60
Sparta: Vorel - Kadlec (38. Moravec), Toml, Vondra, Kulhánek, Sulovský, Surmaj (74. Špaček), Březina, Pulkrab, Sáček, Mejdr
Příbram: Kočí - Rys, Ježdík, Holý, Kvída - Šrain (90. Chytka) - Hlinka (85. Novák), Januška, Suchan, Junek (90. Břížďala) - Štědronský (88. Sandr)

I. Dorostenecká liga: Sparta - Příbram 2:2

Pavel Tobiáš

Příbramská U 19 sehrála na Spartě velmi dobrý zápas a přesto že byla po většinu utkání lepším týmem odváží si pouze bod za remízu 2:2.
Vstup do utkání se nám příliš nevydařil a už v 5. minutě se domácí dostali do vedení, když jsme nezvládli první standardní situaci a poté co prošel rohový kop přes celé vápno - 1:0. I přes obdrženou branku hrajeme velmi aktivně a zaslouženě přichází vyrovnání. Ve 26. minutě prošel po levé straně přes dva hráče Kvída, posunul míč na Štědronského, který přesně trefil míč na zadní tyč - 1:1. Do vedení jsme se dostali v 74. minutě opět po akci z levé strany, kterou zakončil tentokrát na přední tyč Suchan - 1:2. Chyby jsme se nevyvarovali ani v závěru zápasu a díky nedůraznému bránění tak dovolili domácím v 85. minutě vyrovnat na konečných 2:2.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School