FK PŘÍBRAM
07.04.2014
Divize žen D - Čechy, 13. kolo
1:2
Dukla Jížní Město vs. Příbram
Branky: Císařová I., Pilousková
Příbram: Vacíková - Boukalová (46. Kopáčková), Šrámková, Karasová, Branžovská (71. Dědinová, 88. Koubková Mar.) - Kočová, Císařová I. (81. Černohorská), Císařová V., Navrátilová - Pilousková, Krůtová (46. Koubková Mon.)

I druhé jarní utkání vítězné

Jan Vostrý

Příbramská děvčata dokázala vyhrát na půdě Dukly a po zaváhání Zlíchova se na jeho vedoucí pozici dotáhli na rozdíl jediného bodu.
Utkání začalo velmi opatrně a dosti nervózně. Děvčata nebyla schopna si přihrát, míče pouze nakopávala směrem dopředu, kde jsme ho nebyli schopni udržet. V 19. minutě po hrubé chybě a následném zbytečném faulu Navrátilové dostali domácí hráčky výhodu pokutového kopu, který proměnili -1:0. Průběh dalších minut se příliš neměnil. Ve 30. minutě po závaru před brankou si domácí hráčky málem daly vlastní gól, míč však skončil na tyči a našim děvčatům se ho nepodařilo dorazit do prázdné branky. Branky jsme se dočkali až pět minut před koncem poločasu, když po přiťuknutí Krůtové dorazila míč do prázdné branky Iveta Císařová - 1:1. V druhém poločase se začalo děvčatům dařit kombinovat a začaly si vytvářet územní převahu a brankové příležitosti. Bohužel žádnou nedokázaly proměnit ve vedoucí gól. V 75. minutě byla v pokutovém území stažena domácí golmankou Kočová, sudí však k údivu všech (i domácí střídačky) zůstal v klidu a pokutový kop nenařídil. Když už se zdálo, že utkání nebude mít vítěze, přišel 2 minuty před koncem nákop Navrátilové za domácí obranu a Pilousková z 30 metrů přehodila vyběhnuvší domácí brankařku 1:2. Hodnocení trenéra: Hodně nepřesností v prvním poločase a slabá produktivita v celém zápase nás stála zbytečně moc nervů. Utkání jsme měli rozhodnout mnohem dříve, příležitosti jsme si vypracovali, bohužel koncovka je naší slabinou.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School