FK PŘÍBRAM
28.04.2014
Divize žen D - Čechy, 16. kolo
2:0
Příbram vs. Blatná
Branky: 82. Koubková Monika, 87. Pilousková
Příbram: Vacíková - Boukalová (56. Kopáčková), Šrámková, Drdošová, Navrátilová - Krůtová (55. Koubková Monika), Císařová I., Císařová V., Kočová (85. Dědinová) - Pilousková (88. Koubková Martina), Karasová (76. Černohorská)

Obranu se podařilo prolomit

Jan Vostrý

V dalším kole jsme přivítali celek Blatné, který přijel s cílem ubránit co nejlepší výsledek.
Převážná část se odehrávala na polovině hostujícího celku, který se snažil brejkovými situacemi hrozit domácí obraně. V prvním poločase jsme si nedokázali vytvořit gólové příležitosti a naše snažení končilo na hranici pokutového území. V druhé půli jsme se začali tlačit více do koncovky a výsledkem byly neproměněné šance Pilouskové, Karsové, Kočové a Koubkové, které své příležitosti nedokázali proměnit. Hostující celek nestíhal našemu tempu a častým polehávání a zdržování se snažili hru co nejvíce rozdrobit. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, proměnila svou šanci Koubková, která přehodila vybíhající brankařku hostů - 1:0. Pět minut na to utekla domácí obraně Pilousková a zkušeně obstřelila hostující brankařku - 2:0.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School