FK PŘÍBRAM
04.06.2014
Česká liga dorostu U 17 A, 14. kolo
2:2
Bohemians vs. Příbram
Branky: Junek, Šrain
Bohemians: Šrámek - Hulínský, Chaluš, Pejša, Matěják, Klouček, Fiedor, Vaníček, Ptáček, Trčka, Vacík
Příbram: Šedivý - Schöbel, Růžek, Bouček, Klauz, Junek, Šrain, Hlavatý, Květ (56´ Valenta), Reichenauer (65´ Šváb), Srp (50´ Vacík)

Chyby nás stály výhru

Jan Vostrý

Poslední mistrovský zápas tohoto ročníku odehrála příbramská U17 na hřišti týmu Bohemians.
Hned v úvodu zápasu se dostal do dobré příležitosti T. Srp, ale sám na malém vápně nedokázal prostřelit domácího brankáře. Během prvního poločasu se do dobrých příležitostí postupně dostal ještě R. Květ a P. Junek ale bez gólovéo úspěchu. První branka padla ve 36´ když našel P. Junek před brankou J.Šraina a bylo to 1:0. Ve druhém poločase jsme hned ve 44´ dostali výhodu pokutového kopu po faulu na M. Hlavatého,ale J.Šraina brankář domácích vychytal. Nedáš dostaneš se potvrdilo v 61´ po chybě v naší rozehrávce Bohemka vyrovnala na 1:1. O minutu později nás v brance podržel J. Šedivý, když vychytal domácího útočníka v samostatné akci. Vedení na naší stranu vrátil v 74´P. Junek,když se uvolnil ve vápně a zakončil střelou pod břevno 2:1. Z vedení jsme se neradovali dlouho a další chybnou rozehrávkou ve středu hřiště dovolujeme soupeři vyrovnat na konečných 2:2.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School