FK PŘÍBRAM
28.04.2014
Česká liga dorostu U 17 A, 21. kolo
3:5
Táborsko vs. Příbram
Branky: 30´ Makoš, 47´ Bouček, 58´ Valenta, 65´ Květ, 69´ Šrain
Táborsko: Popelka - Jaroš, Marek, Týnavský, Štecher, Zahradník, Kubinec, Balogh, Kostka, Turek, Šimánek
Příbram: Šedivý - Vacík, Srp, Květ, Břížďala, Junek (80´ Wimmer), Hančár (41´ Valenta), Bouček, Šrain, Reichenauer (74´ Jandera), Makoš (41´Klauz)

Zlepšení ve druhém poločase

Jan Vostrý

Zlepšenou hrou ve druhém poločase se nám podařilo zápas otočit a dotáhnout do vítězného konce.
Zápas začal lépe soupeř, v 10 minutě jsme udělali chybu v rozehrávce a poslali domácí do samostatného uniku, který končí brankou 0:1. Vyrovnat se nám podařilo ve 30´ kdy se přesnou střelou z dálky trefil J. Makoš. Bohužel v poslední minutě 1.poločasu přišla druhá naše chyba v bránění a faul ve vápně což znamená penaltu a do šaten jdeme za stavu 2:1 pro domácí. Ve druhém poločase jsme výrazně přidali a byli lepším týmem. Vyrovnání přišlo ve 47´ když se hlavou prosadil J. Bouček po centru J.Šraina 2:2. Vzápětí ale ztrácíme při rozehrávce a Táborsko v 50´ opět vede rozdílem branky 3:2. Nám se podařilo opět vyrovnat, po centru T. Břížďaly nedal brankáři domácích šanci M. Valenta 3:3. O několik minut později přidal po rohu naší 4.branku R. Květ a dostal nás poprvé v zápase do vedení 4:3 .V 69´ byl ve vápně faulován J. Reichenauer a J. Šrain se z penalty nemýlil čímž uzavřel skóre a konečných výsledek 5:3 pro FK PB.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School