FK PŘÍBRAM
28.04.2014
Česká liga dorostu U 17 A, 21. kolo
3:5
Táborsko vs. Příbram
Branky: 30´ Makoš, 47´ Bouček, 58´ Valenta, 65´ Květ, 69´ Šrain
Táborsko: Popelka - Jaroš, Marek, Týnavský, Štecher, Zahradník, Kubinec, Balogh, Kostka, Turek, Šimánek
Příbram: Šedivý - Vacík, Srp, Květ, Břížďala, Junek (80´ Wimmer), Hančár (41´ Valenta), Bouček, Šrain, Reichenauer (74´ Jandera), Makoš (41´Klauz)

Zlepšení ve druhém poločase

Jan Vostrý

Zlepšenou hrou ve druhém poločase se nám podařilo zápas otočit a dotáhnout do vítězného konce.
Zápas začal lépe soupeř, v 10 minutě jsme udělali chybu v rozehrávce a poslali domácí do samostatného uniku, který končí brankou 0:1. Vyrovnat se nám podařilo ve 30´ kdy se přesnou střelou z dálky trefil J. Makoš. Bohužel v poslední minutě 1.poločasu přišla druhá naše chyba v bránění a faul ve vápně což znamená penaltu a do šaten jdeme za stavu 2:1 pro domácí. Ve druhém poločase jsme výrazně přidali a byli lepším týmem. Vyrovnání přišlo ve 47´ když se hlavou prosadil J. Bouček po centru J.Šraina 2:2. Vzápětí ale ztrácíme při rozehrávce a Táborsko v 50´ opět vede rozdílem branky 3:2. Nám se podařilo opět vyrovnat, po centru T. Břížďaly nedal brankáři domácích šanci M. Valenta 3:3. O několik minut později přidal po rohu naší 4.branku R. Květ a dostal nás poprvé v zápase do vedení 4:3 .V 69´ byl ve vápně faulován J. Reichenauer a J. Šrain se z penalty nemýlil čímž uzavřel skóre a konečných výsledek 5:3 pro FK PB.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School