FK PŘÍBRAM
12.05.2014
Česká liga dorostu U 17 A, 23. kolo
1:1
Slavia vs. Příbram
Branky: 50´ P. Junek
Slavia: Lisa - Pěnkava, Jakab, Veselý, Čermák, Badocha, Husenský, Heřman, Šimůnek, Gábor, Mařík
Příbram: Šedivý - Klauz (17´ Schöbel), Růžek, Bouček, Břížďala, Junek (75´ Hančár), Hlavatý, Šrain, Květ, Reichenauer, Srp (65´ Valenta)

Spravedlivá dělba bodů

Jan Vostrý

Příbramská U17 si připsala již šestou jarní remízu tentokrát za výsledek 1:1 na půdě Slavie Praha.
Na hřišti Slavie jsme sehráli vyrovnaný zápas a výsledek odpovídá dění na hřišti. Slavia se snažila více kombinovat a byla lepší v držení míče, nám se naopak dařil rychlý přechod a měli jsme více příležitostí ke vstřelení branky. V průběhu prvního poločasu měl velkou příležitost J. Reichenauer, který po centru P. Junka minul branku z malého vápna a následně se v podobné příležitosti ocitl T. Srp, ale ani jeho zakončení brankou nekončí. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, hned ve 43´ minutě trefil z malého vápna břevno T. Srp, k odraženému míči se ještě dostal J. Reichenauerovi, ale i s jeho hlavičku si soupeř poradil. V 50´ minutě jsme se dostali do vedení když si na přesný centr J. Reichenauera naběhl P. Junek a hlavou otevřel skóre zápasu 1:0 pro PB. O 5´ později jsme mohli přidat pojistku, ale střela M. Hlavatého skončila na břevně a následná dorážka J. Šraina branku Slavie minula. Vyrovnání přišlo v 68´ po nepokrytí útočícího hráče soupeře v našem malém vápně a na následnou hlavičku byl J. Šedivý v naší brance krátký 1:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School