FK PŘÍBRAM
25.05.2014
Česká liga dorostu U 17 A, 25. kolo
0:4
Most vs. Příbram
Branky: 43. Klauz, 61. a 65. Junek, 79. Drašar
Rozhodčí: Růžička - Svoboda, Šíla
Most: Nikoforov, Hruštinec, Koštůr, Pečner, Šebek, Novák, Kasal, Mikeska, Němec, Valta, Nguyen Vuong
Příbram: Jedlička Martin (41. Schöbel Milan) - Vacík Jan, Rajtr František, Růžek Patrik, Klauz Miloslav, Hančár David (55. Šváb Ondřej), Květ Roman, Srp Tomáš (60. Gregor Jakub), Bouček Josef, Reichenauer Jan, Junek Patrik (70. Drašar Ondřej)
Naše U-17 zajížděla tento víkend k dalšímu utkání tentokrát k soupeři z konce tabulky do Mostu. První poločas tomu však moc nenasvědčoval a byl to překvapivě Most, kdo měl v prvním poločase více brankových příležitostí. Ale náš brankář Martin Jedlička byl naštěstí vždy připraven a nedovolil soupeři skórovat. Do druhého poločasu jsme nastoupili v malinko pozměněné sestavě, když se do branky po dlouhé době opět postavil Jan Reichenauer. Hned v jeho úvodu ukázal, že nic ze svého umění nezapomněl a zlikvidoval samostatný únik soupeřova útočníka. O chvilku později pěkným centrem za obranu poslal David Hančár do úniku Mílu Klauze, který rozvlnil poprvé síť v soupeřově brance. 43. minuta - vedeme 1 - 0. Zlepšenou hrou jsme postupně zatlačili soupeře na jeho polovinu. V 61. minutě po akci z pravé strany zvyšuje na 2 - 0 pro naše barvy Patrik Junek. V 65. minutě po přihrávce Romana Květa přidal Patrik ještě jednu branku a naše vedení vzrostlo na 3 - 0. V samém závěru završil naše vítězství Ondřej Drašar na 4 - 0 a odvážíme si zasloužené tři body.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School