FK PŘÍBRAM
05.06.2014
Česká liga dorostu U 16 A, 14. kolo
1:1
Bohemians vs. Příbram B
Branky: 61´ Lorenc
Příbram B: Jedlička - Pohořálek, Melichar, Maršík, Obdržal - Straka - Štyler, Drašnar, Matoušek, Jandera (53´ Lorenc) - Bělohlávek (53´ Pazderník)

Sezónu končíme další remízou

Petr Straka

Dohrávka 14.kola proti Bohemians Praha 1905 byla zároveň posledním ligovým utkáním České ligy mladšího dorostu, skupina A, ročníku 2013/2014 . Ani v tomto utkání nebylo naše mužstvo v optimálním složení a tak dostali opět příležitost i naši starší žáci.
Od úvodního hvizdu přebíráme aktivitu tohoto utkání. V 8. minutě zápasu se po rychlé kombinaci Matoušek - Jandera - Straka dostává posledně jmenovaný až před domácího gólmana, ale míč mu v posledním momentu odskakuje od nohy. Na tuto akci reaguje soupeř výbornou střelou, kterou náš gólman kryje. O 6 minut později si bere míč Míra Obdržal, překonává tři bránící hráče a předkládá Rosťovi Janderovi do ideální pozice již v pokutovém území soupeře. Místo překvapivé střely došlo k ještě překvapivější kličce, čímž se celá akce zbrzdila a soupeř uklízí míč do bezpečí. Co se nepodařilo nám, to ve 25. minutě mnohem lépe vyřešil soupeř a následná přesná střela k tyči znamená vedení pro domácí 1:0! 36. minuta opět volala po gólu! Tentokrát z naší strany ... Dominik Sedláček zatahuje míč po pravé straně, centruje do pokutového území domácího týmu kde těsně míjí míč hlavou Ondřej Bělohlávek a následná střela bez přípravy z kopačky Rosti Jandery končí vysoko nad. Obě mužstva odchází do kabin za stavu 1:0 pro domácí tým z Vršovic. Začátek druhého poločasu nás naopak nezastihuje zcela připravené. Náš odkop míří pouze na hranici našeho pokutového území, kde zcela volný hráč soupeře pouze netrefuje "zařízení". Naštěstí se náš tým probouzí a znovu přebírá aktivitu. O 3 minuty později se Ondra Drašnar srdnatě probojoval až před domácího brankáře, ale ten jeho pokus kryje. V 57. minutě se ocitá před gólmanem Bohemians Honza Matoušek, ale ani tato super šance gólem nekončí. Z následného rohového kopu jsme dvakrát ohrozili branku domácího týmu, ale tentokrát opět zazářil domácí brankář. A tak přichází až 61. minuta, kdy po tlaku na soupeře nachází Martin Pazderník svého spoluhráče Míru Lorence, který bez přípravy střílí vyrovnávací branku! A když nám v 78. minutě rozhodčí upřel další branku z domnělého postavení mimo hru, končíme poslední utkání naší soutěže v sezóně 2013/2014 výsledkem 1:1. V sezóně 2013/2014 České ligy mladšího dorostu U16 končíme s 35 body a skóre 52:44 na konečném 8. místě.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School