FK PŘÍBRAM
08.04.2014
Česká liga dorostu U 16 A, 18. kolo
1:1
Liberec vs. Příbram B
Branky: 17´ Hlavatý
Liberec: Culek - Prokš, Burda, Dvořák, Krejčíř, Petr, Adam, Vrabec, Novák, Baláž, Rumler
Příbram B: Jedlička - Obdržal, Pohořálek, Maršík, Drašnar - Gregor (72´ Štyler) - Matoušek, Hlavatý, Kulhavý, Jandera (60´ Ric) - Rataj (62´ Bělohlávek)

Zápas dvou poločasů

Petr Straka

V 18. kole jsme zavítali na městský stadion v Liberci, kde jsme na travnatém hřišti měli poměřit síly s místním celkem FC Slovan. Úkol z naší strany byl jednoznačný! Přivézt domů plný počet bodů a nechat zapomenout na naše jarní střelecké trápení.
A skutečně jsme byli od úvodního hvizdu aktivnějším celkem. Prvním pokusem o ohrožení soupeřovy branky byl již ve 3. minutě utkání zahrávaný trestný kop z kopačky Michala Pohořálka, kdy se k odraženému míči dostává Ondra Drašnar, ale jeho dorážka míří vedle branky. V 6. minutě měl velkou příležitost Michal Hlavatý, který přečetl nepřesnou rozehrávku domácího brankáře, ale momentu překvapení ještě nevyužil. Mnohem povedenější byla individuální akce Rosti Jandery v 17. minutě zápasu, který se po levé straně probil až do pokutového území soupeře a zcela ideálně přihrává na Michala Hlavatého, který se tentokrát dorážkou nemýlí. Vedeme 0:1! Ve 26. minutě se daří podobný průnik do šestnáctky soupeře Michalovi Ratajovi, který tentokrát vybízí ke střelbě Honzu Matouška, ale jeho vyložená šance v brance nekončí. V následujících 10 minutách jsme libereckého gólmana ohrozili ještě povedenou střelou Rosti Jandery a především křižnou střelou Honzy Matouška, která jen těsně minula branku. Přestože jsme měli v prvním poločase hru ve své režii, tak se v závěru poločasu, z ojedinělé akce soupeře, musel blýsknout i náš brankář Martin Jedlička a tak do kabin odcházíme za hubeného vedení 0:1. Kdo čekal ve druhém poločase rostoucí aktivitu našeho celku, která by vedla k další brance, musel být zklamán. Naše nečekaně pasivní hra dodala sebedůvěru domácímu celku, který postupně přebírá aktivitu, vyhrává osobní souboje a tím se dostává i na dostřel k naší brance. Přestože došlo ze strany našeho trenéra k sérii střídání, tak hra se nikterak nezměnila a náš gólman musel řešit řadu nebezpečných situací. V 62. minutě jsme nakonec i potrestáni. Při ztrátě míče nás domácí hráči přečíslují a střílí vyrovnávací branku! Přestože hracího času bylo dostatek, naše mužstvo na soupeře do konce utkání již nic nevymyslelo a tak se oba celky rozcházejí za stavu 1:1. Slovo trenéra: Zápas dvou rozdílných poločasů jsme mohli rozhodnout v jeho první polovině. Bohužel z několika zajímavých příležitostí jsme se trefili pouze jednou. Ve druhé půli jsme nepochopitelně přestali hrát a zcela jsme přenechali aktivitu soupeři, který toho využil ke srovnání skóre.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School