FK PŘÍBRAM
28.05.2014
Česká liga dorostu U 16 A, 25. kolo
1:5
Most vs. Příbram B
Branky: 55´ + 79´ Gregor, 32´ Bělohlávek, 45´ Kulhavý, 76´ Pohořálek
Příbram B: Jedlička - Melichar, Ric, Maršík, Obdržal - Kulhavý - Štyler (47´ Drašnar), Hlavatý, Straka, Jandera (65´ Pohořálek) - Bělohlávek (47´ Gregor)

Druhý poločas rozhodl

Petr Straka

Ve 25.kole České ligy mladšího dorostu U16, skupina A, jsme tentokrát dorazili na sever Čech, kde nás čekal soupeř FK Baník Most 1909.
Začátek zápasu nás vůbec nezastihl v dobré pohodě. Množství ztracených míčů, nepřesných přihrávek i prohraných soubojů, to vše dávalo příležitost našemu soupeři k ohrožení našeho gólmana. Výsledkem byl již ve 14. minutě nešťastný obranný zákrok v našem pokutovém území za který byl nařízen pokutový kop, který střelec soupeře proměňuje. Až ve 32 došlo k obratu, kdy dobře zahraný trestný kop tečuje hlavou Ondra Bělohlávek a srovnává na 1:1. Od této doby postupně přebíráme aktivitu a snažíme se vnutit soupeři náš styl hry. Jak jsme první poločas zakončili, tak jsme i druhý začali. Aktivní celoplošnou hrou jsme soupeře začali nutit k chybám, které nám otevíraly možnosti ke vstřelení branek. Již ve 45. minutě měníme opět skóre! První střelu Vaška Štylera ještě domácí gólman vyráží, ale následná dorážka Kamila Kulhavého již končí v bráně. V 51. minutě dostal ideální přihrávku za záda domácí obrany Dominik Straka, ale jeho pokus gólman vystihl. O 4 minuty později již vedeme o dvě branky! Míra Obdržal ideálně nachází Jakuba Gregora na hranici velkého vápna, který si pokládá gólmana a s přehledem uklízí míč do již prázdné branky. V 76. minutě zvyšujeme na 1:4 díky povedené střele Michala Pohořálka, který využívá perfektní křížné přihrávky od Jakuba Melichara. V poslední minutě zápasu se ještě jednou střelecky prosazuje Jakub Gregor a tím stanovuje konečný výsledek na 1:5 pro naše mužstvo. Slovo trenéra: Prvních třicet minut zápasu jsme prospali a aktivnější soupeř po zásluze trestal z pokutového kopu. Druhý poločas byl v naší režii a přesnější, rychlejší kombinací jsme si vytvářeli brankové příležitosti, které se dařilo proměňovat.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School