FK PŘÍBRAM
30.03.2014
Česká liga žáků U 14, 17. kolo
1:3
Benešov vs. Příbram
Branky: 14. Makoš, 28. Januška, 42. Šrain
Příbram: Šedivý - Vacík (Šváb), Květ, Růžek (Rajter), Břížďala (Reichenauer) Srp, (Krůta), Januška, Šrain, Bouček, Klauz, Makoš (Junek)
Na hráče čekalo příjemné prostředí hotelu Albatros Active v jehož těsné blízkosti je fotbalový areál místního Tatranu, který jsme měli plně k dispozici a v neposlední řadě velké množství práce při nabírání kondice na nadcházející sezonu. Do soustředění se zapojilo 20 hráčů včetně brankářů, kteří postupně „kousali“ dvoufázové tréninky, zakončené kvalitní regenerací. Na závěr soustředění jsme sehráli zápas v Č. Budějovicích, který určitě splnil očekávání. I když na hráčích byla znát únava, mělo utkání kvalitu a přineslo vítězství Příbrami 3:0. O Branky se postarali ve 14´ po rohovém kopu J.Makoš, druhou branku přidal ve 28´ po individuální akci J. Januška a konečnou gólovou tečku zápasu dal ve 42´ J. Šrian, který se prosadil ve vápně. Za vítězství a nasazení,rozhodně zaslouží pochvalu všichni hráči včetně J. Šedivého v brance,který v prvním poločase vychytal dvě 100% příležitosti soupeře.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School