FK PŘÍBRAM
10.03.2014
Příprava U-17, 10. kolo
0:5
Motorlet vs. Příbram
Branky: Šrain, Vacík, Srp, Květ, Junek
Příbram: Šedivý - Vacík (41. Schöbel), Květ, Růžek, Břížďala, Klauz (60. Vacík), Bouček (41. Rajtr), Srp, Šváb, Šrain, Makoš (19. Junek)

Dorost si hravě poradil s Motorletem

Jan Vostrý

Naše U17 přehrála Motorlet ve všech směrech a zcela zaslouženě si odváží vysoké vítězství.
Od úvodu zápasu to byli naši hráči, kteří měli víc míč na svých kopačkách, ale nerovný terén nám nedovoloval moc kombinovat. Soupeř nás napadal hned na naší polovině hřiště a jeho tvrdost byla často na hranici pravidel. Po jednom takovém zákroku skončil zápas pro našeho Honzu Makoše, který otřesený odešel do kabin a nahradil jej Patrik Junek. Předtím, ale v 11. minutě po zatažení míče po levé straně Ondrou Švábem se ve vápně nejlépe zorientoval Jenda Šrain a prudkou střelou nás poslal do vedení 1 – 0. Ve 29. minutě se po uvolnění dostal před domácího brankáře Míla Klauz, ale jeho obhození brankář chytil. Ve 37. minutě krásným pasem Pepa Bouček poslal do úniku opět Mílu Klauze. Ten zpětnou přihrávkou našel na malém vápně Honzu Vacíka a ten zvyšuje na 2 – 0. O tři minuty později Jenda Šrain přihrávkou mezi obránce poslal do samostatného úniku Tomáše Srpa a ten chladnokrevně zakončil svůj únik. 3 – 0. Hned v úvodu druhého poločasu zahrozil soupeř, ale Honza Šedivý jeho šanci likviduje. Ze strany soupeře to bylo v druhé polovině zápasu téměř vše. Svojí aktivitou a pohybem přehráváme Motorlet ve všech směrech. Dostáváme se často do šancí, ale nedaří se nám je proměňovat. Ve 48. minutě opět unikl Míla Klauz, ale jeho pokus o přehození brankáře nevyšel. V 50. minutě utekl po pravé straně Milan Schöbel, ale ani jemu se nepodařilo zakončit. Pak se několika pokusy ukázal Jenda Šrain. A když už se mu konečně podařilo pěknou střelou v 67. minutě překonat brankáře, skončila jeho rána na tyčce domácí branky. V 71. minutě šel na domácího brankáře sám Jenda Vacík, ale i jemu únik brankář likviduje. O minutu později, je ale na „dělovku“ Romana Květa již krátký a Roman zaslouženě zvyšuje na 4 – 0. V 75. minutě si na naší polovině vybojoval míč Jenda Šrain, prošel celé hřiště a přihrál před téměř prázdnou branku Patrikovi Junkovi, který přidává další branku do sítě soupeře. 5 – 0. Když se v 78. minutě opět Patrik Junek po chybě domácí obrany ocitl sám před brankářem soupeře a neproměnil, zůstal konečný výsledek již nezměněn. Zcela zaslouženě si odvážíme vysoké vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School