FK PŘÍBRAM
23.08.2014
FORTUNA:LIGA, 5. kolo
2:3
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: 23. Fillo, 90. Švancara - 51. Mosquera, 66. Moravec, 88. E. Brabec
Žluté karty: Tarczal, Hájovský, Zápotočný, Sus - Šmíd, Mosquera
Rozhodčí: Lerch - Pelikán, Kubr
Diváci: 2678
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský (69. Slepička), Zápotočný, Neves - Hnaníček, Tarczal - Pilík, Fillo, Danoski (59. Zeman) - Řezníček (77. Švancara)
Bohemians: Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Engelmann - Jindřišek, J. Rada - Moravec (90.+2 Cseh), Mosquera, Bratanovič (79. Krch) - Mikuš (68. Lietava)

Bohemians si ve druhé půli uhráli tři body

Zdeněk Brož

Herní kolaps ve druhé poločase nás připravil o bodový zisk. Vedoucí branka Martina Filla byla po třech proměněných brejcích Bohemians bezcenná a snižující branka Petra Švancary už přišla pozdě.
Po sérii náročných zápasů proti pohárovým celkům jsme měli příležitost hrát s papírově jednodušším soupeřem. Jenže žádný celek nepřijíždí předem poražen a tak nás čekal tuhý boj o body. Naše aktivní hra nepřinášela vyložené šance. A tak Moravec byl první kdo ohrozil brankáře Marka Boháče na opačné straně. Aktivní Tomáš Pilík jeden ze svých centrů posadil na hlavu nejlepšímu střelci týmu Jakubovi Řezníčkovi, ten hlavičkoval těsně vedle. Lepší mušku při hře hlavou ovšem prokázal Martin Fillo, který využil dlouhý aut Fernanda Nevese - 1:0 ve 23. minutě. Mohli jsme přidat i další branky, jenže rána bez přípravy z kopačky Tomáše Pilíka i dalekonosný pokus Zorana Danoskiho mířily těsně nad branku. Mohli jsme jít s vedením spokojeně do kabin. Návrat však byl hodně trpký. Bohemians začali rozebírat naši statickou hru a už v 51. minutě vyrovnali zásluhou Mosquery - 1:1. V 61. minutě přišel poprvé v sezóně do hry Martin Zeman a hned dostal šanci kopat přímý kop. Míč bohužel poslal do břevna. Nejhorší je, že pravidlo nedáš dostaneš platilo velmi brzy. Rychlý brejk a zakončující Moravec zmrazil Energon arénu. 1:2. Náš tým měl obrovské šance jenže Martin Fillo i střídající Miroslav Slepička nemířili do branky z těsné blízkosti branky. Když v 86. minutě další kontr zakončuje sváteční střelec Brabec, vypadá to, že je s našimi nadějemi konec. Nakonec však přišla ještě poslední naděje, když na začátku nastaveného času snižuje Petr Švancara na 2:3. Tato změna stavu byla poslední v zápase, vyrovnat jsme už nestačili. Ztráta všech bodů byla pro všechny velkým zklamáním.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School