FK PŘÍBRAM
13.09.2014
FORTUNA:LIGA, 7. kolo
1:4
Příbram vs. Jablonec
Online
Branky: 49. Řezníček - 74. Romera, 79. Jun (pen.), 86. Rossi, 88. Kopic
Žluté karty: 30. T. Krbeček, 64. Fillo
Červené karty: 83. T. Krbeček
Rozhodčí: Kovařík - Moláček, Urban
Diváci: 2106
Příbram: Boháč - Sus, Zápotočný, Hnaníček, Neves (86. Švancara) - Mareš (71. Stratil), Pilík, T. Krbeček, Zeman (80. Danoski) - Řezníček, Fillo
Jablonec: Hrubý - Romera, Kysela, Pernica, Novák - Kopic, Hübschman, Mingazov (72. Crnkič), Rossi, Pospíšil - Doležal (73. Jun)

Příbramská mizérie pokračuje

Jan Vostrý

Příbram nedokázala udržet nadějné vedení po brance Řezníčka a s Jabloncem prohrála vysoko 1:4. V závěru utkání se navíc musela obejít bez vyloučeného Tomáše Krbečka.
V brance Příbrami se opět objevil Marek Boháč a do základu se po zranění vrátil i Tomáš Krbeček. Zápas byl dlouho vyrovnaný a nenabízel mnoho okének v obou pozorných obranách. Slušnou možnost měl Jakub Řezníček při centru Martina Suse, ale ještě větší musel na opačné straně hasit brankář Marek Boháč. Samostatný nájezd Kopic vynikajícím způsobem vyčíhal a sebral hostujícímu záložníkovi míč z nohy. Zaujaly i dvě dalekonosné střely, na jedné straně z ostra pálil Hübschman a podobně jej napodobil i Tomáš Pilík. Obě střely šly jen pár čísel od branky. Náš ofenzivní záložník měl ještě jednu velkou možnost, když si našel odražený míč ve vápně, jenže při zakončení na moment zaváhal a obránci mu střelu z deseti metrů zablokovali. V houstnoucím dešti si oba týmy další šanci už nevytvořily. A přestávka přinesla svěží gólový vítr. Už ve 49. minutě vypíchl Martin Zeman míč u autové čáry našel volného Jakuba Řezníčka, který propálil Hrubého v jablonecké brance. Mohli jsme tak kontrolovat slibné vedení, jenže hosté začali roztáčet útočný kolotoč. Boháč vynikajícím způsobem lapil dvoušanci Doležalovi s Pospíšilem. Vyrazil i ránu z dálky, kterou vyslal na branku Hübschman. V 74. minutě se objevilo na tabuli skóre 1:1. Jablonec totiž vyrovnal po kombinaci Crnkiče a střílejícího Romery. A o pět minut později bylo ještě hůř. Severočeši dostali výhodu penalty, kterou tvrdou ranou proměnil Jun a otočil tak skóre na 1:2. Další ránu dostává náš tým v 83. minutě, když vidí za skluz druhou žlutou kartu Tomáš Krbeček. V 85. minutě pak pokračuje gólová katastrofa. Rossiho střelu z dvaceti metrů zastavuje až branková síť - 1:3 a v 88. minutě už je z výsledku nepříjemný debakl. Kopicův brejk naše obrana nestačila zastavit a my prohráváme už potřetí během posledních čtyřech zápasů 1:4.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School