FK PŘÍBRAM
28.10.2014
FORTUNA:LIGA, 11. kolo
0:0
Dukla Praha vs. Příbram
Online
Rozhodčí: Hrubeš - Kříž, Arnošt
Diváci: 734
Dukla Praha: Rada - Karavajev, Jeřábek, Polom, Hanousek - Hanousek, Gedeon, Čajič (62. Považanec) - Krmenčík, Beauguel, Berger (75. Néstor)
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Pilík (90. Airapetian), Fillo (78. Krbeček ), Deli, Hnaníček, Zeman (90. Krameš) - Řezníček

V mrazivém večeru diváci branku neviděli

Jan Vostrý

V opakovaném utkání na půdě Dukly diváci branku neviděli. Příbram tak nenavázala na předchozí řadu výher, ale ani tentokrát nevyšla bodově na prázdno.
Za velmi chladného počasí nastoupili hráči Příbrami k opakovanému zápasu na hřišti Dukly Praha s touhou prodloužit stávající čtyř zápasovou šňůru výher. Trenér Tobiáš do utkání poslal stejnou sestavu jako proti Baníku Ostrava. Od úvodním minut měli domácí lehkou územní převahu, ale nedokázali si vypracovat vážnější brankovou příležitost. Po čtvrthodině se hra vyrovnala a mohl padnout i první gól. Na zemanův trestný kop si naskočil Hájovský a chybělo málo, aby otevřel skóre. Dukla si svoji největší šanci schovala těsně před poločasovou přestávku. Gedeonovu tvrdou střelu musel Boháč likvidovat až na druhý pokus a těsně před brankovou čarou. Do druhé půle nastoupili lépe hosté a hned ve 46. minutě mohl skórovat Fillo. Jeho pokus po Pilíkově centru však skončil jen těsně vedle branky. Příbram byla i nadále lepší, ale ani série rohových kopů branku nepřinesly. V závěru utkání se tlačila do útoku Dukla, ale její pokusy končily na dobré obraně, která v čele s Boháčem v pěti utkáních dostala jediný gól. Utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou a oba týmy si připsaly do tabulky po jednom bodu.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School