FK PŘÍBRAM
18.08.2014
Juniorská liga, 4. kolo
1:1
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 58. Jurdík (P) - 55. Krameš
Rozhodčí: Berk - Pospíšil, Ulrich
Diváci: 120
Sparta: Vorel - Mejdr (82. Kitanovič), Matějka, Toml, Macháč - Pešek (73. Špaček), Čavoš (76. Kulhánek), Vácha, Miskovič - Jurdík (88. Vokoun), Schick
Příbram: Štěpanovský - Ježdík, Tregler, Matějů, Šindelář - Kilián (55. Rys), Krameš, Hlinka (78. Michalec) - Brandner, Řezáč, Junek (88. Sandr)

Cenná remíza na Spartě

Petr Janota

V dalším kole Juniorské ligy jsme zavítali do TC Strahov, kde nás čekala v prestižním souboji domácí Sparta. Utkání přineslo všechny klady i neduhy soutěže, hrálo se ve vysokém tempu, s velkým tlakem na míč, který však přinášel i časté ztráty.
Od začátku se hrál poměrně vyrovnaný zápas, kde pozorné obrany pracovaly bezchybně a tak se velkých šancí moc nerodilo. Hlavička Schicka branku minula a další hlavičku Jurdíka brankář Štěpanovský zneškodnil. I my jsme se do šance dostali, kdy po rozehraném rohu Tregler v dobré pozici branku minul. Na začátku druhého Sparta stupňovala svou aktivitu a Schickovu střelu opět Štěpanovský lapil. Na druhé straně pronikal Řezáč, byl faulován, míč si postavil Krameš a krásně trefil přes zeď 0:1! Sparta však odpověděla za tři minuty, kdy po krásné přihrávce Váchy byl Macháč sražen Štěpanovským a Jurdík z penalty vyrovnal 1:1! Domácí po gólu ožili, naše defenzíva však pracovala pořád bezchybně a navíc se nám otvíral prostor pro brejkové situace, které jsme bohužel pokaženými finálními přihrávkami nevyužili. V předposlední minutě po průniku Rysa zakončoval v malém vápně Brandner, bohužel trefil jen brankáře Vorla.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School