FK PŘÍBRAM
18.08.2014
Juniorská liga, 4. kolo
1:1
Sparta vs. Příbram
Online
Branky: 58. Jurdík (P) - 55. Krameš
Rozhodčí: Berk - Pospíšil, Ulrich
Diváci: 120
Sparta: Vorel - Mejdr (82. Kitanovič), Matějka, Toml, Macháč - Pešek (73. Špaček), Čavoš (76. Kulhánek), Vácha, Miskovič - Jurdík (88. Vokoun), Schick
Příbram: Štěpanovský - Ježdík, Tregler, Matějů, Šindelář - Kilián (55. Rys), Krameš, Hlinka (78. Michalec) - Brandner, Řezáč, Junek (88. Sandr)

Cenná remíza na Spartě

Petr Janota

V dalším kole Juniorské ligy jsme zavítali do TC Strahov, kde nás čekala v prestižním souboji domácí Sparta. Utkání přineslo všechny klady i neduhy soutěže, hrálo se ve vysokém tempu, s velkým tlakem na míč, který však přinášel i časté ztráty.
Od začátku se hrál poměrně vyrovnaný zápas, kde pozorné obrany pracovaly bezchybně a tak se velkých šancí moc nerodilo. Hlavička Schicka branku minula a další hlavičku Jurdíka brankář Štěpanovský zneškodnil. I my jsme se do šance dostali, kdy po rozehraném rohu Tregler v dobré pozici branku minul. Na začátku druhého Sparta stupňovala svou aktivitu a Schickovu střelu opět Štěpanovský lapil. Na druhé straně pronikal Řezáč, byl faulován, míč si postavil Krameš a krásně trefil přes zeď 0:1! Sparta však odpověděla za tři minuty, kdy po krásné přihrávce Váchy byl Macháč sražen Štěpanovským a Jurdík z penalty vyrovnal 1:1! Domácí po gólu ožili, naše defenzíva však pracovala pořád bezchybně a navíc se nám otvíral prostor pro brejkové situace, které jsme bohužel pokaženými finálními přihrávkami nevyužili. V předposlední minutě po průniku Rysa zakončoval v malém vápně Brandner, bohužel trefil jen brankáře Vorla.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School