FK PŘÍBRAM
25.08.2014
Juniorská liga, 6. kolo
3:3
Třinec vs. Příbram
Online
Branky: 54.,58.(PK) Málek, 66.Dedič - 19., 71.Řezáč, 68.Husár
Rozhodčí: Proske - Pochylý, Tacina
Diváci: 40
Třinec: Bruk - Pilch, Minařík, Matoušek, Málek, Ferenc (46. Kučera), Dedič, Švábík (89. Kalfas), Voves (46. Kundrátek), Mjuller (46. Gomola), Martynek
Příbram: Kočí - Ježdík, Tregler, Matějů, Šindelář - Kilián (46. Michalec), Krameš, Husár - Brandner, Řezáč, Junek (67. Hlinka)

Zbytečná ztráta v Třinci

Petr Janota

Netradičně, v neděli, se naše Juniorka vydala k nejdále vzdálenému soupeři, do Třince. Zápas nabídl divokou přestřelku, spoustu šancí a nakonec remízový výsledek.
Na podmáčeném terénu domácí zvolili jednoduchou hru dlouhých přihrávek na své vysoké útočníky. Do první možnosti se takto dostal Dedič, ale branku netrefil. My jsme se poté dostali ke kombinační hře a začali domácí přehrávat. Do první velké šance se dostal Brandner, ale svůj sólový nájezd neproměnil. Poté po kolmé přihrávce od Krameše se už Řezáč nemýlil 0:1! V další velké šanci se objevil Brandner po přistrčení od Řezáče, ale brankář Bruk ho vychytal. I nadále jsme měli převahu, dobře kombinovali, ale domácí do poločasu udrželi pro ně přijatelný výsledek. Do druhého poločasu domácí připravili trojí střídání, s cílem hru oživit. Deset minut tomu nic nenasvědčovalo, ale od 54 minuty do 71. minuty padlo 5 gólů! Nejdříve po odraženém míči prostřelil Kočího Málek 1:1! Za 4 minuty po nákopu do našeho vápna Kočí boxoval míč z vápna, přitom se střetl s domácím útočníkem a rozhodčí odpískal pokutový kop, který opět Málek proměnil 2:1! Ihned poté běžel v dalším sólu, po přihrávce Krameše, opět Brandner, ale opět ztroskotal na Brukovi. Dál jsme se tlačili za vyrovnáním, ale domácím vyšel brejk a Dedič byl u zadní tyče nejrychlejší 3:1! Nic jsme nevzdali, dále pokračovali v kombinační hře a výsledkem byly hezké gólové akce. Po centru Krameše sklepl Řezáč míč prsama do šance Husárovi a na jeho bombu byl Bruk krátký 3:2! O chvilku později Krameš uvolnil Brandnera, ten se protáhl do vápna, našel zpětnou přihrávkou Řezáče a ten byl koncovce chladnokrevný 3:3! Do konce zápasu zbývalo 20 minut, šli jsme za vítězstvím, ale ani po festivalu šancí se stav nezměnil. Husár, Krameš 2krát a Řezáč 3krát se ocitli v šanci, ale vítězný gól nepadl. I domácí měli svou velkou šanci, ale Švábík trefil tyč a dorážku bravurně zneškodnil Kočí.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School