FK PŘÍBRAM
01.09.2014
Juniorská liga, 7. kolo
7:0
Příbram vs. Znojmo
Online
Branky: 17., 53. Ježdík, 24.,43. Řezáč, 42., 84. Junek, 65.Tarczal
Žluté karty: Le Minh,Lama (Z)
Rozhodčí: Zadinová - Šafránková, Šulcová
Diváci: 100
Příbram: Kočí - Ježdík, Tregler, Kvída (60. Michalec), Šindelář - Kilián (60. Hlinka), Tarczal, Krameš - Brandner (69. Sandr), Řezáč, Danoski (36. Junek)
Znojmo: Konvalina - Hříbek, Hrazdílek, Nehyba, Vala - Dobrovolný (46. Slavík), Le Minh, Lama - Janák (65. Sokol), Bogner (46. Yilmaz), Kirschner (70. Landšperský)

Vysoké vítězství nad Znojmem

Petr Janota

Dnešní zápas přinesl hodně branek, vysoké vítězství, ale také festival našich neproměněných šancí. Naši diváci tak hlavně v prvním poločase viděli obdobu našich venkovních zápasů v Třinci a Varnsdorfu, kde jsme si také vypracovali spoustu šancí, minimum proměnili a přišli tak zbytečně o 4 body.
Zápas jsme začali velkou aktivitou, vypracovali si v úvodu spoustu šancí, kdy Brandner dvakrát, Řezáč dvakrát a ani Krameš a Danoski své šance nevyužili. Brankostroj spustil až Ježdík, který po rohu Danoskiho a hlavičce Krameše, ukázal důraz a hlavou se nemýlil. Poté Řezáč dvakrát nastřelil hlavu obránce v brance, za již překonaným brankařem Znojma. Branku se Řezáčovi podařilo vstřelit až dorážkou střely Danoskiho, který si narazil s Tarczalem. Hosté potom zahrozili svou jedinou šancí v zápase, ale Kočí Lamu vychytal. I nadále jsme zahazovali své šance, Krameš, Ježdík, Řezáč měli vychýlenou mušku. V závěru poločasu jsme nakonec dvěma slepenými góly odskočili na zasloužený rozdíl. Nejprve Krameš načasoval přihrávku pro Junka, pro kterého již nebyl problém trefit prázdnou branku. O minutu později Řezáč po přihrávce Krameše obstřelil brankaře. V dalším útoku netrefil hlavou Řezáč, po hezkém centru Brandnera. Druhý poločas nabídl stejný průběh, tempo po prostřídání trochu opadlo, ani hosté se již nesnažili o aktivní napadání. Ale i tak skóre narostlo, nejprve se po přihrávce Junka trefil Ježdík, po kombinaci Krameše s Řezáčem chytrým lobem Tarczal a na závěr po kombinaci v křídelním prostoru nekompromisně křížnou ranou Junek. Několik šancí, hlavně Treglera, ještě volalo po gólu, ale brankový účet byl již uzavřen.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School