FK PŘÍBRAM
10.09.2014
Juniorská liga, 8. kolo
5:1
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 2.,9.,75. Haša, 53.Havlík, 71.Sadílek - 8.Junek
Žluté karty: Košút, Biolek - Matějů, Hlinka, Kvída
Rozhodčí: Vít - Arnošt, Tomanec
Diváci: 80
Slovácko: Nemrava - Peš (69. Groulík), Mezlík, Košút, Hanák (46. Kübl) - Martiš (59. Bartoš), Havlík(85. Lolič), Ohnutek (59. Biolek), Sadílek, Holík - Haša
Příbram: Kočí - Ježdík (69. Sandr), Kvída (69. Holý), Matějů, Šindelář - Kilián, Krameš, Suchan - Hlinka (46. Michalec), Řezáč, Junek (85. Červeňák)

Těžká porážka na Slovácku

Petr Janota

Po pěti zápasech bez porážky nás čekal dobře sestavený tým domácích, který nám připravil druhou porážku v soutěži. Zápas se zlomil po naší neproměněné penaltě.
Úvod zápasu jsme zaspali a po první akci domácích následoval roh, ze kterého se prosadil Haša, jehož hlavička byla přesná. Na vyrovnání jsme nečekali dlouho, kdy Junkova šťastná, ale krásná střela zaplula za Nemravu do šibenice. Slovácko však odpovědělo ihned, když se v tvrdém hlavičkovém souboji prosadil opět Haša. Poté se obě mužstva snažila o útočný fotbal, Hlinkovu střelu vytáhl Nemrava, Kočí zlikvidoval hlavičku Mezlíka a Suchan netrefil trestný kop z velmi výhodné pozice. Druhý poločas se odvíjel za mírné převahy domácích, kterou přetavili ve třetí gól, kdy Havlík do třetice hlavou skóroval. Poté nastaly pro nás zlomové okamžiky. Nejprve po hezké akci Suchana s Kramešem vychytal Nemrava sólo Řezáče. Po krásné přihrávce Šindeláře se výborně uvolnil opět Řezáč, byl sražen Košútem, ale Nemrava penaltu Ježdíka vyrazil, v následné dorážce neuvěřitelně přestřelil Suchan. Domácí toho hned využili a po riskantní rozehrávce v obraně Havlík uvolnil Sadílka, který se nemýlil. O chvilku později se krásně trefil Haša a dokonal hattrick. Zbytek zápasu se jen dohrával a ani jedno mužstvo svá přečíslení do koncovky nedotáhla.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School